Trabzonspor yenilmiyor! Fırtına sert esiyor...

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor yenilmiyor Fırtına sert esiyor...
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 12:41

Spor Toto Süper Lig'de bordo mavililer engel tanımıyor. 2017'de yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, tırmanışını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 23. hafta geride kaldı... İşte öne çıkan olaylar...

YİNE HAKEMLER KONUŞULDU
Bu haftanın gündeminde yine hakemler vardı. Atınç ve Mehmet Topal'ın eline çarpan toplara düdük gelmeyince zirvenin kaderi etkilendi.

Trabzonspor yenilmiyor Fırtına sert esiyor...

SON DAKİKALARDA GELEN GOLLER
Fenerbahçe ve Galatasaray son dakikalarda gelen gollerle 3 puanı aldılar. Galatasaray, Antalyaspor'u hem de 10 kişi ile devirdi. Kasımpaşa ise Kayseri deplasmanında 90. dakikada 1 puanı kurtardı. Heyecanlı ve keyifli bir haftayı geride bıraktık

Trabzonspor BOYUN EĞMİYOR
2017'de ligde yenilmeyen Trabzonspor fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bordo mavililerin yeni kurbanı Karabükspor oldu. Okay'ın tek golü 3 puanı getirdi.

BURSASPOR NİHAYET GÜLDÜ
2017'de kazanamayan takımlardan Bursaspor da sonunda galibiyet ile tanıştı. Yeşil beyazlılar Gaziantepspor'dan 3 puanı 90. Dakikada John'un golü ile almayı başardılar.

Haberin Devamı

Trabzonspor yenilmiyor Fırtına sert esiyor...

PEKTEMEK, GOL DEMEK
Başakşehir geçen haftadan sonra bu hafta da Mustafa Pektemek ile güldü. Golcü oyuncu attığı golle takımını zirve yarışında tutmaya devam etti. Şanssızlıkları ile bilinen Pektemek'in bu kez yüzü gülecek mi göreceğiz.

ADANA DÜŞÜYOR
İkinci devreye Levent Şahin ile fırtına gibi giren Adanaspor son 4 maçta 1 puan bile alamadı ve büyük bir düşüşe geçti. Güney temsilcisi kendisini en kısa zamanda toparlamazsa 1. Lige doğru düşecek gibi

38 YAŞINA KADAR DEVAM
Emre Belözoğlu, Başakşehir ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Pirlo gibi o da futbol yaşamına 38 yaşına kadar devam edecek. Bizim futbolcularımızdan böyle bir profesyonelin çıkması futbolumuz adına haftanın olaylarındandı

BAKMADAN GEÇME!