Trabzonspor ÅŸampiyonluÄŸunu ilan etti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor ÅŸampiyonluÄŸunu ilan etti
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 10:46

Trabzonspor resmi internet sitesinde Fenerbahçe maçı öncesi yapılan bir uygulama ortalığı karıştıracak...

Haberin Devamı

Trabzonspor, resmi internet sitesi olan www.trabzonspor.org.tr'de yayınlanan haberlere, "2010 - 2011 sezonu şampiyonu takımımız" ifadesini koymaya başladı.
2010 - 2011 sezonu şampiyonluk kupasının İstanbul 16'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde yürütülen şike davası kararları uyarınca kendisine verilmesini talep eden ancak bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygun bulunmayan Trabzonspor, pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde intermet sitesinde yer verdiği haberlere, "2010 - 2011 sezonu şampiyonu takımımız" ifadesini koymaya başladı.

Sözkonusu ifadeyi dün yayınlanan, "Takımımız coşkuyla karşılanacak" başlıklı haberde ilk kez, "Gurbetçi Gençler Taraftar Grubu başta olmak üzere İstanbul'da bulunan taraftarlarımız pazar günü saat 16.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olarak 2010-2011 sezonu şampiyonu takımımızı bağırlarına basacaklar" şeklinde kullanan Trabzonspor, daha sonra Şenol Güneş'in açıklamaları haberinin giriş cümlesini de, "2010-2011 Sezonu şampiyon takımımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş Fenerbahçe maçı öncesinde Medya Merkezimiz aracılığıyla camiaya önemli mesajlar gönderdi" şeklinde yayınladı.

Bordo - mavililer ayrıca antrenman haberinin metnine de, "2010-2011 Sezonu şampiyon takımımız, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bu akşam kendi tesislerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü" ifadesini yazdı.

TARAFTAR: "ARŞİV BÖLÜMÜNÜ DE DEĞİŞTİRİN"

Trabzonspor taraftarları, kulübün internet sitesinden yaptığı bu uygulamaya sosyal medyada büyük destek gösterdi. Bir çok taraftar uygulamanın yerinde olduğunu belirtirken, bazı taraftarlar da internet sitesindeki arşiv bölümünde "Başarılarımız" başlığı altında yazılan şampiyonluk yıllarına 2010 - 2011 sezonunun da eklenmesini istedi.

Haberin Devamı

Â

Trabzonspor ÅŸampiyonluÄŸunu ilan etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!