Trabzonspor Ozan İpek'e göz koydu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Ozan İpeke göz koydu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2010 13:21

Trabzonspor yönetimi, kendilerinden Barış Memiş'i isteyen Bursaspor'a, Ozan İpek'in verilmesini, üstüne de para verilebileceğini bildirdi.

Yönetim, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Vederson'dan sonra Bursaspor'un bu sezon elde ettiği başarıda önemli rol oynayan Ozan İpek'e de kancayı taktı. Bursaspor'un genç futbolcuları Barış Memiş ve Tayfun Cora'yı istemesi üzerine başlayan görüşmelerde yönetim, Bursaspor'a karşı öneride bulundu. Barış Memiş'in yanı sıra para verilebileceğini bildirdi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde de süreceği açıklandı.

TEOFİLO KAMPI BEKLİYOR

Trabzonspor'da bu sezon istediği performansı bir türlü gösteremeyip teknik direktör Şenol Güneş tarafından da Fenerbahçe maçının 20 kişilik kadrosuna alınmayan Teofilo, gelecek sezon öncesi yapılacak olan kampta kendisini ispatlayacağını söyledi. Yönetimin büyük beklentiler içinde olduğu golcü futbolcu, "Uyum sorunu anlamında ciddi sıkıntılar yaşadım. Hayatımda ilk kez ülkemin dışına çıkmıştım. Böyle bir durumda bu sıkıntıları yaşamam normal. Ancak kamp döneminde kendimi herkese ispatlayacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!