Trabzonspor - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 12:39

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor evinde Osmanlıspor’u ağırlayacak. Peki, Trabzonspor - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor Galatasaray’ın sahasına konuk olmuş ve karşılaşmadan 2 – 1’lik yenilgiyle ayrışmıştı. Osmanlıspor ise evinde Mersin İdman Yurdu’nu ağırlamış, karşılaşmayı ise 3 -1’lik skorla kazanmıştı. Her iki takım da karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmak isterken, maçın çekişmeli geçeceği ön görülüyor.

TRABZONSPOR – OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında ekranlara gelecek olan Trabzonspor – Osmanlıspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 27 Şubat 2016 Cumartesi

Maç Saati: 19:00

Stat: Hüseyin Avni Aker Stadı

Maçın Hakemleri: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu

Yayın: Lig TV

TRABZONSPOR – OSMANLISPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Yarın akşam ekranlara gelecek olan Trabzonspor – Osmanlıspor maçının muhtemel 11’leri;

Haberin Devamı

Trabzonspor muhtemel 11: Onur Kıvrak, Jose Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Luis Pedro Cavanda, Sefa Yılmaz, Serge Akakpo, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Marko Marin, Muhammet Demir

Osmanlıspor muhtemel 11: Ahmet Şahin, Avdija Vrsajevic, Numan Çürüksu, Uğur Demirok, Tiago Pinto, Raheem Lawal, Musa Çağıran, Papa Ndiaye, Umar Aminu, Gabriel Torje, Raul Rusescu

TRABZONSPOR – OSMANLISPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Süper Lig’in 23. haftasında ekranlara gelecek olan Trabzonspor – Osmanlıspor maçının biletleri satışa çıktı. Maç bilet fiyatları ve stat görünümü aşağıdaki gibidir;

1. Kategori - 500,00 TL

2. Kategori - 100,00 TL

3. Kategori - 15,00 TL

4. Kategori - 10,00 TL

5. Kategori - 3,00 TL

6. Kategori - 3,00 TL

Misafir - 3,00 TL

Trabzonspor - Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

OSMANLISPOR YÜKSELİŞTE

Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayan Osmanlıspor karşılaşmadan 3 – 2’lik galibiyetle ayrıldıktan sonra yükselişe geçti ve son 4 haftada 10 puan topladı. Yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Osmanlıspor, sıkıntılı bir aşamadan geçen Trabzonspor’un karşısında da yükselişini sürdürmeyi planlanıyor.

Haberin Devamı

Başkent temsilcisi Osmanlıspor 29 puanla 8. sırada bulunurken, rakibi Trabzonspor 27 puanla 9. sırada.

TRABZONSPOR’DA 9 EKSİK VAR

Cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor – Osmanlıspor maçı öncesinde Trabzonspor’un teknik direktörü Hami Mandıralı kadro sıkıntısı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında 4 oyuncunun kırmızı kartla cezalı duruma düşmesi sonucunda Trabzonspor’da her bölgeyi etkileyen 9 eksik futbolcu sıkıntısı ortaya çıktı.

Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada Hami Mandıralı'nın kadroyu 18'e tamamlayabilmek için altyapıdan birkaç oyuncuyu kulübede oturtması bekleniyor.

OSMANLISPOR TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Haberin Devamı

Yarın akşam deplasmanda Trabzonspor’la karşılaşacak olan Osmanlıspor, karşılaşma için hazırlıklarını dün devam ettirdi.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın bir cenaze sebebiyle olmamasıyla takımı Yardımcı Antrenör Hüseyin Çimşir çalıştırdı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 pas organizasyonuyla devam etti. Sonrasında gruplara ayrılan Osmanlıspor futbolcuları, taktik ve gol organizasyonlarının ardından idmanı sonlandırdı.

1 saat 15 dakika süren antrenmana tedavisi devam eden kaleci Artur katılmazken, iyileşme sürecine giren Anas Sharbini takımdan ayrı bireysel antrenman yapığı bilgisi verildi. Osmanlıspor ekibi bugün Trabzonspor’a hareket edecek.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR OSMANLISPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Süper Lig’de yarın Osmanlıspor’u sahasında ağırlayacak olan Trabzonspor karşılaşma için hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Cardozo ve Aytaç katılmazken, Mehmet Ekici’nin sadece yürüyüş yaptığı bilgisi verildi. Isınma hareketleriyle antrenmana başlayan Bordo Mavililer daha sonra yarı sahada çift kale maç yaparak idmanı sonlandırdı.

BAKMADAN GEÇME!