"Trabzonspor küme düşsün"

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor küme düşsün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 10:21

Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelede Mete Kalkavan'ın tartışmalı kararlarını yorumlayan Erman Toroğlu, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na flaş bir çağrıda bulundu.

Hakemlerin cesareti olmadığını kaydeden Toroğlu, "İğrenç bu iş. Yusuf kardeşim böyle yapılacaksa, sen de git. 3 büyükler oynayacaksa, tamam büyük takımlar da, ya arkadaş, Yusuf kardeşim, sana bir tavsiye, siz bunlara para veriyorsunuz ya, bunlar bu paraları kaybetmemek için böyle maç yönetiyor. Bunlara maç parası falan vermeyin. Yusuf, sana bir tavsiyem var. sen bu hakemlere kişilik veremezsin, git bir mezbahaya, bunlara manda yüreği yedir. Kalp tak, manda kalbi tak. Bunlar korkaklar Yusuf. Bunlaran nasıl düdük veriyorsun? Quaresma'yı nasıl atmazsın ya? Quaresma'yı nasıl atmazsın arkadaş ya? Bir de utanmadan sarı kart veriyorsun. Yemin ediyorum ben sahaya çıkayım, durduğum yerden bunlardan daha iyi yönetirim. Böyle orta oyununu bırakın ya. Lanet olsun. hakemlerinizi de alıni gidin" dedi.

Haberin Devamı

"TFF BAŞKANI BÖYLE DERSE, HAKEM NE YAPAR"
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, 'Fenerbahçe lig yarışına dahil olacaktır' sözlerini de eleştiren yorumcu, "Hakemler istedikleri takımı şampiyonluğa ortak yapıyorlar, istemedikleri takımı alıp orta sıralara yolluyorlar. TFF Başkanı çıkıp, bu takım yukarılara gelir diyor. Sen böyle dersen, hakem ne yapar sahada? Ben federasyon başkanı olunca şimdi çıkıp, 'Trabzonspor yukarıya gelir' diyeyim. Böyle şey olur mu ya? Siz ne diyorsunuz ya? Şirketler size dava açar. Federasyon başkanı bunu nasıl söyler ya?" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR KÜME DÜŞSÜN"
Trabzonspor'un tepki vermesi gerektiğini kaydeden Erman Toroğlu, "Bence bu Trabzonspor doldursun her maç tribününü, satsın en iyi oyuncularını, küme düşsün. TFF 1. Lig'de oynasınlar. Bakalım nasıl olacak o zaman. Hep birlikte görelim o zaman" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!