Trabzonspor, Kamil Ahmet ile 2 yıllık anlaşmaya vardı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, Kamil Ahmet ile 2 yıllık anlaşmaya vardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 00:32

Trabzonspor, Kamil Ahmet ile 2 yıllık anlaşmaya vardı

Haberin Devamı

TRABZON, (DHA) - TRABZONSPOR Kulübü, sağ bek oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi ile 2018-19 futbol sezonu sonuna kadar (2 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2017-18 futbol sezonu için 1 milyon 800 bin TL, 2018-19 futbol sezonu için 1 milyon 980 bin TL garanti ücret ödenecektir” ifadelerine yer verildi.
KAMİL AHMET: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİNE GELDİM
Kamil Ahmet Çörekçi transferinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldim. Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir kulüp. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor’a başarılı bir şekilde hizmet ederim” diye konuştu.
BAYRAKTAR: TRANSFER CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
Yönetim Kurulu Üyesi Özer Bayraktar ise, Kamil Ahmet Çörekçi’nin Trabzonspor’a önemli katkılar yapacağına inandığını ifade ederek, “Kamil Ahmet deneyimli ve iyi bir oyuncu. Kendisine güveniyoruz. Bu transfer camiamıza hayırlı olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!