Trabzonspor hazırlık maçında Samsunspor'a 3-2 mağlup oldu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor hazırlık maçında Samsunspora 3-2 mağlup oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 18:14

Trabzonspor hazırlık maçında Samsunspor'a 3-2 mağlup oldu

Haberin Devamı

Fatih TURAN/TRBZON,(DHA)- MİLLİ maç nedeniyle lige verilen arada, Trabzonspor, PTT 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor’u konuk etti. Hazırlık maçı, Samsunspor’un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.
Bordo mavililer, Yavuz, Bosingwa, Aykut, Salih, Güray, Yusuf, Ramazan, Mehmet, Semih, Muhammet, Cardozo, konuk ekip ise Bekir, N’ Diaye, Musa, Murat, Mustafa, Hasan, Ivanov, Ersel, Taha, Muharrem, Kone, onbiriyle sahaya çıktı. Trabzonspor'd 2 ay süren sakatlığının ardından Mehmet Ekici ve Güray Vural da sahaya döndü.
SALİH DURSUN HAKEMİ OMUZLARINDA TAŞIDI
Hakemlik kariyerine veda eden Ali Şükrü Beldüz, maçın ilk 5 dakikasını yönetti. Hakem Beldüz’ü bordo mavili oyuncu Salih Dursun omzunda saha kenarına kadar taşıdı. Süper Lig'de oynanan Galatasaray karşılaşmasında hakem Deniz Ateş Bitnel'i elinden aldığı kırmızı kartı göstererek protesto eden ve spor dünyasında gündem olan Salih Dursun, bu kez de jubilesini yapan hakem Ali Şükrü Beldüz'ü omuzlarında taşıyarak yine çok konuşulacak bir harekete imza attı. Kariyerine Avni Aker'de nokta koyan Trabzonlu hakeme saha kenarında yardımcıları da çiçek verdi. Taraftarlardan da alkış alan 16 yıllık hakem Beldüz, daha sonra yerini hakem Bülent Birincioğlu’na bıraktı.
TARAFTARLARDAN DOSTLUK GÖSTERİSİ
Passolig uygulamasının uygulanmadığı ve ücretsiz olan maçı her iki takımın taraftarları  tribünden birlikte izleyerek takımlarına destek verdi. Trabzonspor’da ikinci yarıda Salih, Yusuf, Semih, Bosingwa, Mehmet Ekici, Muhammet Demir ve Güray oyundan çıkarken, Savaş, Musa, Mustafa, Marin, Melih, Furkan ve Mehmet Yeşil oyuna dâhil oldu. Savaş Çakır, Furkan Tütüncü ve Mehmet Yeşil de Trabzonspor’da ilk kez forma şansı elde etti.
Karşılaşma Trabzonspor’un 20’inci dakikada Yusuf, 83’üncü dakikada Marin, Samsunspor ise 21’inci ve 35’inci dakikada Kone, 45’inci dakikada da Ersel’in attığı gollerle 2-3 sona erdi. Maç sonunda iki takım futbolcuları el ele vererek tribünlerdeki taraftarları da selamladı.
MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Bu arada maç öncesi iki takımın yönetimi dün akşam saatlerinde dostluk yemeğinde bir araya gelirken, iki takımın taraftarları da Karadeniz’de mücadele veren takımların arasındaki dostluğu pekiştirmek adına kentteki bir restoranda yemek yedi. Yemek sonrası her iki takım taraftarları kaşkol ve formlarını giyerek anı fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!