Trabzonspor forması hayalimdi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor forması hayalimdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 15:00

Trabzonspor'un yeni transferi Mehmet Çakır, bordo mavili formayı giymenin üç yıldır hayali olduğunu söyledi, "Şimdi sıra Trabzonsporlu taraftarların hayali olan şampiyonluk hedefine ulaşmakta" diye konuştu.

Trabzonspor'un Werder Bremen'le 1-1 berabere kaldıktan sonra Schalke 04'le oynanan hazırlık maçını 3-0 kazanması teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Hazırlık maçı sonrası oyuncularını soyunma odasında tebrik eden Güneş, bireysel olarak da bazı futbolcuları kutladı.

Schalke 04 maçıyla birlikte ilk kez bordo mavili formayı giyen Mehmet Çakır, oldukça mutlu. Tecrübeli futbolcu bordo mavili formayı giymenin üç yıllık hayali olduğunu belirterek, "Ben hayali gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Şimdi sıra Trabzonsporlu taraftarların şampiyonluk hayalini sonlandırmakta" diye konuştu. Çakır, tüm takım arkadaşlarının kendisine çok iyi yaklaştığını belirterek, "Trabzonspor tam bir aile havasında. Tüm futbolcular birbirine kenetlenmiş ve sahip çıkıyor. Böyle bir ortamda başarının gelmesi tesadüf değil. Şu anda kendimi yaşanabilecek forma rekabetine hazır hissediyorum. Antrenmanlarda kendimi gösterip bu takımın bir parçası olmak istiyorum" dedi. Çakır, Schalke 04 ile oynanan hazırlık maçında sahaya çıkarken heyecanlandığını da belirterek, "Hocamın beni oyuna aldığı dakikadan itibaren çok heyecanlıydım. Bu heyecanımı bundan sonra futboluma da yansıtıp ekstra bir motivasyon sağlamak istiyorum" diye konuştu.

BURAK YILMAZ YILDIZLAŞTI

Schalke 04 karşısında alınan 3–0'lık galibiyete bir asist bir de gol atarak katkı yapan Burak Yılmaz, alıştığı sağ açıkta değil sol kanatta görev yapmasına rağmen yıldızlaşan isimlerden oldu. Tecrübeli oyuncu, takım oyunu içerisinde kendisine verilen görevi yapmaya çalıştığını belirterek, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Burada herkes takımın başarıya ulaşması adına elinden geleni yapıyor. Yaptığımız transferlerle kadromuz daha da güçlendi. Schalke maçında ise aldığımız 3–0'lık galibiyetin çok fazla önemi yok. Önemli olan futbol adına istediklerimizi yapabilmekti. 90 dakika sonunda da bunu başardığımızı düşünüyoruz" dedi.

SEZER BADUR GÜNEŞ'İ ZORLUYOR

Trabzonspor'un iki hazırlık maçında da sergilediği performansla beğeni toplayan Sezer Badur ise henüz pes etmediğini gösterdi. Şenol Güneş'in de dikkatini çeken tecrübeli orta saha oyuncusu, orta sahaya takviye yapmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'in aklını karıştırdı.

Sezer Badur'un kaliteli bir futbolcu olduğunu söyleyen Güneş, "Sezer'i kazanmak için gerekeni yapacağız. O da bizim çabalarımıza karşılık verirse önemli bir oyuncuyu kazanacağımızı düşünüyoruz. Şu an için performansından memnunum" diye konuştu.

GÜNEŞ: BROZEKLER'İN BİRAZ ZAMANA İHTİYACI VAR

Teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer edilen Polonyalı kardeşler Piotr ve Pawel Brozek'in form tutması için biraz zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi. Güneş, iki futbolcunun ancak ligin ikinci haftasından sonra hazır hale gelebileceğini ifade etti.

Bu arada UEFA'nın resmi internet sitesi UEFA.com, yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerden esinlenerek hazırladığı haberinde Avrupa'nın futbol ikizlerini mercek altına aldı. Site, Polonyalı ikizleri Avrupa futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirmelerini sağlayan başarılarını ve birbirlerine ne denli bağlı olduklarını şu ifadelerle anlattı:

"‘Polonyalı milli oyuncular ve ikiz kardeşler Piotr ve Pawel Brozek bu hafta içerisinde dördüncü kez birlikte bir takıma transfer olarak ayrılmaz bir ikili olduklarını kanıtladılar. Kariyerlerine Polonia Bialogon Kielce takımında başladıktan sonra birlikte SMS Zabrze ve ardından Wisla Krakow'a transfer olan ikizler yine birlikte Trabzonspor'un yolunu tuttular."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!