Trabzonspor’da hesaplar karıştı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’da hesaplar karıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2008 00:00

Liderlik koltuğunu Sivas’a kaptıran bordo mavililerin planları tutmadı. Üç haftada 7 puan kaybedilmesi üzerine yönetim harekete geçti, forvet transferi için düğmeye basıldı.

BURSASPOR karşısında alınan 2-1’lik yenilgi Trabzonspor’da tüm planları bozdu. Son üç haftada 7 puan kaybeden ve liderliği kaptıran bordo mavili takımda yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’dan detaylı bir rapor alacak ve transfer için düğmeye basacak.

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon yaşanan puan kayıplarında önemli rol oynayan gol atamama sıkıntısı bu sezon da devam ediyor. Sezon başında Kayserispor’dan 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödenerek büyük umutlarla transfer edilen Gökhan Ünal’ın ve diğer forvet oyuncusu Umut Bulut’un pozisyonları çok basit harcaması, başta teknik direktör Ersun Yanal olmak üzere yönetim kurulu ve taraftarları da isyan ettirdi. Özellikle başkan Sadri Şener’in iki forvet oyuncusunun performansını hiç beğenmediği ve bu mevkiye çok kaliteli bir oyuncu alabileceği iddia edildi.

Hakemler isyan ettirdi

Bu arada yöneticiler, bu sezon hakem hatalarından dolayı sık sık puan kaybı yaşadıklarını ifade ettiler. Son olarak Bursaspor’un attığı ikinci golde Sercan’ın ofsaytta olduğunu görmeyen yardımcı hakemin kararı tüm Trabzonspor camiası tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Bugüne kadar hakemlere karşı sert ve eleştirisel bir açıklama yapmaktan kaçınan bordo mavili yöneticilerin, bu konuyu ilk yönetim kurulu toplantısında görüştükten sonra bir açıklama yapması ve tepkisini ortaya koyması bekleniyor. Yerel gazeteler de dünkü sayılarında Bursaspor maçının hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu’na yüklendiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!