Trabzonspor çıkmazda

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor çıkmazda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililerin iç ve dış transferde somut bir adım atamaması taraftarları endişelendiriyor. Yabancı transferinde de henüz netlik yok.

Trabzon'da, geçtiğimiz sezon olduğu gubu bu sezon da dış transferde istenen isimlerin alınamaması hayal kırıklığı yarattı. Şu ana kadar 1. Lig'de ‘‘gözde’’ olarak nitelenen hiç bir futbolcuyla anlaşma yapamayan bordo mavililerin ligde şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin transfer bombalarını tek tek patlatması, taraftarlarda endişeye sebep oldu.

Dış transferde yıldızları rakiplerine kaptıran Trabzonspor, içte de olumlu adım atamadı. Abdullah, Ogün, Ünal, Orhan, Tolunay, Okan, Metin Aktaş, Fatih, Mehmet İpek gibi oyuncularla da anlaşma aşamasına gelemeyen yönetimin, ilgisiz tavrı bordo mavili futbolcuları çileden çıkardı.

Trabzonspor'un yabancı transferinde ilk tercihi D.Kiev'in ünlü forveti Rebrov oldu. Maliyeti 15 milyon doları aşınca, bordo mavililer bu futbolcudan vazgeçti. Rebrov'u da Barcelona aldı. Daha sonra Stoickhov için hareket başlatıldı. Bulgaristan'a giden 2.Başkan Ahmet Kul, bu oyuncuyla görüşme yapamadan geri döndü.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!