Trabzonspor çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 11:22

Trabzonspor çıkış arıyor

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig’deki son 3 maçını da kazanamayan Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanından galibiyetle ayrılarak kötü giden tabloyu tersine çevirmeyi ve yükselişe geçmeyi hedefliyor.
Ligde geride kalan 11 haftada sadece 11 puan toplayabilen ve beklentilerin çok uzağında kalan bordo mavililer, yarın Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Ankara deplasmanında kötü gidişata son vermek isteyen Trabzonspor’da tek hedef 3 puan olarak belirlendi. 19 Mayıs Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadelede, hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.
KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK
Teknik direktör Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle son oynanan Antalyaspor maçının 11’inde zorunlu değişiklikler yapacak. Okay ve Mehmet Ekici’nin cezalı, Castillo ile Mustafa Akbaş’ın da sakat olması nedeniyle deneyimli teknik adamın Güray, Aytaç ve Akakpo gibi isimleri 11’e monte etmesi beklenirken, ayrıca cezasını Antalyaspor maçıyla tamamlayan Uğur’un da yeniden 11’deki yerini alacağı öğrenildi.
GENÇLERBİRLİĞİ İLE 65’İNCİ RANDEVU
Trabzonspor ile Gençlerbirliği, yarın Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynayacakları maçla birlikte ligde 65’inci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 64 maçta Trabzonspor’un 37, Gençlerbirliği'nin 12 galibiyeti bulunuyor. 15 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 126 gol atarken, kalesinde 62 gol gördü.
3 İSİM CEZA SINIRINDA
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 11 maçta 38 sarı kart gören Trabzonspor’da, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi 3 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde 3’er sarı kartı bulunan Durica, Bero ve Onazi, yarın oynanacak maçta da sarı kart görmeleri durumunda ligin 13’üncü haftasında Kayserispor deplasmanında forma giyemeyecek.
YÖNETİM ANITKABİR’İ ZİYARET EDECEK
Bu arada Trabzonspor yönetimi, yarın Ankara’da Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesi taraftarlarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret edecek. Bordo mavili kulüpten yapılan duyuruda, “Taraftarlarımızla Anıtkabir Aslanlı Yol'da saat 10.30'da buluşup atamıza gideceğiz” ifadelerine yer verildi.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!