Trabzonspor çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 10:40

Trabzonspor çıkış arıyor

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet elde eden Trabzonspor, 7'nci hafta mücadelesinde yarın Avni Aker'de Akhisar Belediyespor karşısında 3 puan alıp hem çıkışa geçmek, hem de taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.
Sportif anlamda ligde ilk 6 haftada aldığı sonuçlarla taraftarını tatmin edemeyen Trabzonspor, yarın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığı farklı mağlubiyetle camiada hayal kırıklığı yaratan bordo mavililerde tek hedef 3 puan olarak belirlendi. Saat 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.
KADRO DEĞİŞİYOR
Bu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmayan bordo mavilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın, Kardemir Karabükspor maçındaki 11'inde değişiklikler yapacağı öğrenildi. Yanal'ın sakatlığı geçen Uğur Demirok’un yanı sıra, son 2 maçta yedek soyundurduğu Onazi ile Castillo’ya da 11’de görev vermesi bekleniyor.
AKHİSAR BELEDİYESPOR İLE 9'UNCU RANDEVU
Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacakları maçla birlikte ligde 9'uncu kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 8 maçta Trabzonspor'un 2, Akhisar Belediyespor’un 4 galibiyeti bulunurken, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor 14, Trabzonspor 11 gol kaydetti. Bordo mavililer Akhisar Belediyespor ile sahasında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet elde etti. Akhisar Belediyespor Avni Aker’de bir maç kazanırken, 1 maç ise beraberlikle tamamlandı. Trabzonspor bu maçlarda 9 gol kaydederken, kalesinde ise 7 gol gördü.
EKİCİ SINIRDA
Trabzonspor'un yarın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi ligde 3 sarı kartı bulunan Mehmet Ekici, kart sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde teknik direktör Ersun Yanal, gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray maçının da önemine değinerek Ekici’yi dikkatli olması konusunda uyardı. Ligin ilk 6 haftasında takım olarak toplamda 18 sarı kart gören Trabzonspor’da Jan Durica, Uğur Demirok, Aytaç Kara ve Okay Yokuşlu da 2’şer sarı kartla ligde takımın en çok sarı kart gören oyuncuları arasında yer alıyor.
GOLCÜLER SİFTAH PEŞİNDE
Trabzonspor’da geride kalan 6 haftada henüz gol kaydedemeyen forvet oyuncuları, Akhisar Belediyespor maçında siftah yapmak istiyor. Bordo mavili takımda forvet hattında görev yapan Hyun-Jun Suk 6, Muhammet Demir 5 ve Dame N’doye 1 maçta forma giyerken, Ramil Sheidaev ise 6 maçta da 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!