Trabzonspor-Bursaspor Notları

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor-Bursaspor Notları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 17:16

Trabzonspor-Bursaspor Notları

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)
YANAL'DAN 4 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Bursaspor karşısında ligde son oynanan Fenerbahçe maçının 11’inden farklı olarak kadroda zorunlu 4 değişiklik yaptı. Bordo mavililerde cezalı olan Olcay ile Bero, Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 2 maç men cezası alan Onur ve sakatlığı bulunan Okay maç kadrosunda yer almadı. Deneyimli teknik adam bu oyuncuların yerine kalede Esteban, savunmada Durica, orta sahada Onazi ve ileri uçta Rodallega’ya görev verdi. Ülkesi Arjantin’e giden Luis Ibanez ile izinli olan Yusuf Erdoğan Bursaspor maçının kadrosunda yer almadı.
ONAZİ DÖNDÜ
Trabzonspor’da kart cezası nedeniyle ligin 33’üncü haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyen ve cezasını tamamlayan Ogenyi Onazi, sezonun son maçında Bursaspor karşılaşmasıyla takımdaki yerini aldı. Teknik direktör Ersun Yanal, Bursaspor karşısında 24 yaşındaki orta saha oyuncusuna ilk 11’de forma verdi.
4 GENÇ OYUNCU 18’DE
Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olduğu son maçta Uğurcan Çakır, Yunus Emre Çakır, Abdurrahim Dursun ve Abdulkadir Ömür olmak üzere 4 genç oyuncuyu 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Yunus Emre ile Abdurrahim A takım formasıyla ilk kez 18 kişilik kadroda kendilerine yer buldu.
TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Trabzonspor taraftarları, sezonun son maçında Bursaspor ile oynanan karşılaşmaya ilgi göstermedi. Tribünlerin önemli kısmında boşluklar gözlenirken, konuk ekip taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurarak ligde kalma mücadelesi veren takımlarını yalnız bırakmadı.
Bu arada eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra Bursa’dan gelen çok sayıda iş adamı da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
KAPANIŞ YENİ SEZON FORMASIYLA
Trabzonspor, ligin son maçında Bursaspor karşısına 2017-18 sezonu için hazırlanan beyaz forma ile çıktı. Bordo mavililerde yeni sezon formaları ilk defa ligin bitimiyle beraber TS Club mağazalarındaki yerini alacağı belirtildi. Yeni sezon için hazırlanan beyaz formanın Haziran ayının ortasında, parçalı formanın Haziran sonu, çubuklu formaların satışına ise Temmuz’un ikinci haftası başlanacağı açıklandı.
ONUR: YENİ SEZON FORMALARI UMUT VE HEYECANIN GÖSTERGESİ
Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, bordo mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında sezonun son maçında takımın ‘yeni sezon forması’ giyecek olmasının çok farklı duygular uyandırdığını belirterek, “Bu aslında önümüzdeki sezon için ne kadar büyük bir umut ve heyecan taşıdığımızın bir göstergesi gibi. Biz ilk olarak bu beyaz formaya ter akıtacağız. Ne güzel; bembeyaz ve tertemiz bir başlangıç yapmak için” dedi.
ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU
Trabzonsporlu futbolcular maç öncesi sahaya ‘Jandarmamızın 178’inci yılı kutlu olsun” yazılı pankart ile sahaya çıktı. Jandarma yetkilileri maç öncesi her iki takım kaptanları ve hakemlerine çiçek verdi. Ayrıca karşılaşma öncesi Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Taratftarlar, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ tezahüratlarıyla teröre tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!