Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:32

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligde 19. haftanın erteleme maçı olan karşılaşma sonucunda Beşiktaş galibiyetle ayrılırsa tekrar liderliğe yükselecek. İki takımın da galibiyet için mücadele edeceği karşılaşma heyecanla bekleniyor. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Mersin İdman Yurdu’nu evinde ağırlayan Trabzonspor karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayılarak karşılaşmadan 3 puan almıştı. Beşiktaş ise Çaykur Rizespor deplasmanında mücadele etmiş ve maç sonucunda 2 – 1’lik galibiyet almıştı.

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

19. haftanın erteleme karşılaşması olan Trabzonspor - Beşiktaş maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 15 Mart 2016 Salı

Maç Saati: 19:30

Stat: Hüseyin Avni Aker Stadı

Maçın Hakemleri: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Yayın: Lig TV

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam ekranlara gelecek olan Trabzonspor - Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri;

Trabzonspor muhtemel 11: Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Musa, Aytaç, Okay, Sefa, Marin, Erkan, Cardozo

Haberin Devamı

Beşiktaş muhtemel 11: Tolga Zengin, Beck, Necip, Tosic, İsmail, Atiba, Tolgay, Kerim Frei (Quaresma), Sosa, Olcay, Gomez

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

19. hafta Trabzonspor – Beşiktaş erteleme maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 500,00 TL

2. Kategori - 100,00 TL

3. Kategori - 40,00 TL

4. Kategori - 30,00 TL

5. Kategori - 20,00 TL

6. Kategori - 10,00 TL

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

MAÇ KAR YAĞIŞI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Siyah Beyazlı ekip İstanbul’a dönmeden Trabzon’a geçmiş ve karşılaşma için burada hazırlanmaya başlamıştı.

19. haftada oynanması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilmişti. Süper Ligde 57 ğuan ve bir maç eksiği bulunan Beşiktaş şampiyonluk mücadelesini sürdürdüğü Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda Beşiktaş 3 hafta önce kaybettiği liderliği Fenerbahçe’den geri alacak.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’IN EKSİK FUTBOLCULARI MORAL BOZUYOR

Bu akşam gerçekleşecek olan zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde Beşiktaş’ta bulunan eksik futbolcular teknik heyetin canını sıkıyor. 24 Ocak 2016’da ertelenen Trabzonspor – Beşiktaş maçında transferleri gerçekleşen, fakat lisansları alınmamış olan Boyko, Alexis ve Marcelo kurallar gereği bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Öte yandan Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'un devam eden sakatlıkları da eksik oyuncuların 5’e çıkmasına neden oldu.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş bu akşam gerçekleşecek olan Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmana İstanbul'a dönen Denys Boyko, Marcelo Guedes, Alexis Delgado katılmazken, Oğuzhan Özyakup ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idman 1,5 saate yakın sürdü.

Haberin Devamı

Pas çalışmalarıyla başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maç ile sonlandırıldı.

TRABZONSPOR’DA DA EKSİKLER VAR

Süper Lig’de bu akşam evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor’da da eksikler bulunuyor. Trabzonspor’un kadrosunda 24 Ocak tarihinde kar yağışı nedeniyle ertelenen maçtan sonra transfer edilen Bosingwa ve Akakpo’nun yanı sıra cezalı Aykut Demir, sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici ve Güray Vural bulunamayacak.

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ BU AKŞAMKİ MAÇTA

Ligde 59 puanla lider durumda olan Fenerbahçe de bu akşam gerçekleşecek olan Trabzonspor – Beşiktaş maçını yakından takip edecek. Şampiyonluk yarışının sürdüğü Beşiktaş’ın maçtan galibiyetle ayrılması Fenerbahçe’yi liderlik koltuğundan edecek.

BAKMADAN GEÇME!