Trabzonspor Başkanı Albayrak: Olayların ferdi olduğuna inanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Başkanı Albayrak: Olayların ferdi olduğuna inanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 15:11

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, 2 futbolcusu Fatih Tekke ve Gökdeniz'in otomobilleriyle evlerinin saldırıya uğramasıyla ilgili olarak, “Olayların ferdi olduğuna inanıyorum. Camiaya veya takıma sıçraması, söz konusu değil“ dedi.

FATİH BENİ ARADI

Eşi Müge ve kendisinin otomobiline ateş açılan Fatih Tekke ile eşi Serra'nın otomobiliyle işyeri kurşunlanan Gökdeniz'le görüşmek, yetkililerle de temaslarda bulunmak için Trabzon’a giden Başkan Nuri Albayrak, şöyle konuştu: “Gerçekten Trabzon için, Trabzonspor için zor bir durum. Bu olayı kimlerin yaptığını emniyet araştırıyor. Adli kurumlar olayın üzerinde. En kısa zamanda bu işin failleri bulunacaktır. Bunlar sadece Trabzonspor’a değil, Trabzon halkına ve Türkiye’nin huzuruna atılmış mermilerdir. İnşallah failleri bulunur. Sadece vali beyle görüştüm. Başbakan ve İçişleri Bakanı ile bir görüşmem olmadı. Fatih, olaydan hemen sonra beni aradı, (Ne yapalım) dedi. Konuyu hemen vali beye ilettik. Gerekli tedbirleri aldılar. Bizim yapacağımız çok fazla bir şey yok. Emniyetin işi artık. Sadece bundan sonra böyle olayların olmamasını temenni ediyoruz.“

'ÖNCEYE UZANAN BİR İŞ'

Konunun geçmişi hakkında bir bilgisi olmadığını da söyleyen Başkan Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim bildiğimiz gerçekten bir şey yok. Olayların nasıl buraya geldiğinden bilgimiz yok. Henüz 1.5 aylık bir yönetimiz. Bizden önce bazı şeyler olmuş burada. Şu anda emniyet teşkilatı konuyla ilgileniyor. İleriye dönük olarak tabi ki bazı özel güvenlik tedbirleri alınacak.“

Başkan Albayrak, gazetecilerin bu tür olayların Trabzonspor’un transfer çalışmalarına darbe vurup vurmayacağıyla ilgili sorusuna da şu karşılığı verdi: “Zannetmiyorum. Trabzon halkı ve taraftarı, Türkiye, bu olayı sahiplenecektir. Buna içtenlikle inanıyorum. Bundan sonra bu tür şeylerin olacağını da zannetmiyorum. Ufak bir olay. Bu olayların ferdi olduğuna inanıyorum. Takıma veya camiaya sıçraması söz konusu değil. Trabzonspor, büyük ve marka olmuş bir kulüp. Sıçrayacağını zannetmiyorum. Biz yolumuza devam edeceğiz.“

ZİYARETÇİ AKINI

Öte yandan bordo mavili takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı çalışmayla yeniden başladı. Yönetimin Trabzon kanadı da antrenmanı tam kadro izledi. Antrenmana Trabzon Defterdarı Kenan Karadeniz, Trabzonzsporlu eski Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali, aralarında İhsan Derelioğlu, Turgay Semercioğlu gibi isimlerin de bulunduğu eski Trabzonsporlu futbolcular, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri, yöneticilere destek ziyaretinde bulundu.

FATİH YARIDA BIRAKTI

Öte yandan Fatih Tekke ile Gökdeniz, bordo mavili takımın bugünkü antrenmanına çıktı. Fatih ve Gökdeniz, antrenmanda Stepanov, Aykut ve Hasan Üçüncü’nün bulunduğu grupla birlikte düz koşu yaptı. Fatih, düz koşunun ardından kasığında ağrı olduğunu öne sürerek çalışmayı yarıda bırakarak salona gitti.

HALİLHODZİÇ TOPLANTI YAPTI

Teknik direktör Vahid Halilhodziç ize antrenmandan önce futbolcularıyla yarım saat süren bir toplantı yaptı. Halilhodziç, antrenmanda da moralleri bozuk olan oyuncularını fazla sıkmadı. Dar alanda prese dayalı pas çalışması yapan futbolcular, yaklaşık bir saatlik çalışmanın sonunda antrenmanı tamamladılar.

Antrenmanda Celaleddin ve Adem düz koşu yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan 2 oyuncuların Ankaragücü karşısında forma giyebilecekleri açıklandı. Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, Lee Yong ve Jefferson’un önümüzdeki hafta düz koşulara başlayacağını söyledi. Dr.Çağlar, kaleci Jefferson’un tedavisinin ise en az 2 hafta daha süreceğini belirtti. Trabzonspor, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!