Trabzonspor Basın Sözcüsü Kafkas: Telafisi var

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Basın Sözcüsü Kafkas: Telafisi var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2006 15:56

Ligin ilk haftasında Kayserispor'a yenilen Trabzonspor'da, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, bu mağlubiyetinin telafisi olduğunu ve bir maça takılıp kalmayacaklarını söyledi.

Zeyyat Kafkas, Kayserispor maçında ne yaptığını bilen Trabzonspor'un olduğunu belirterek, "Bu bize ilerisi için umut verdi. Mükemmelliğe giden yola da birden ulaşılmaz. Futbolda her türlü sonuç var ve mağlup olduk. Kayserispor mağlubiyetinin telafisi var. Biz bir maça takılı kalmayacağız" dedi.

İstemedikleri bir başlangıç yaptıklarını, ancak bunu üzerilerinden atacaklarını ifade eden Kafkas, "Lig uzun bir maraton ve büyük bir kayıp yaşamadık. Önümüzde UEFA Kupası'ndaki Apoel maçımız var. Apoel yabana atılır bir takım değil. Rakibimizle yapacağımız ilk maçtan tur için avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

APOEL MESAİSİ YARIN BAŞLAYACAK

Günü izinli olarak geçirecek olan Trabzonspor, UEFA Kupası 1. Ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayacak. Bordo-mavililer, Salı günü de yapacağı antrenmanın ardından akşam saatlerinde Kıbrıs Rum Kesimi'ne gidecek.

MARCELINHO, ERSEN VE MUSA KADRODA YOK

Bordo-mavili takımın yeni transferleri Marcelinho, Ersen Martin ve Musa Büyük, Apoel maçında forma giyemeyecek. Üç oyuncunun yeni transfer olmalarından dolayı UEFA'ya bildirilemediği bildirildi.

ANORTHOSİS'DEN DAHA İYİ

Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Turgut Kural ve izleme komitesi üyesi Cemil Canalioğlu, dün Apoel'in Süper Kupa maçında Apollon ile yaptığı karşılaşmayı izlediler.

Apoel FC'nin 10 kişiyle 1-0 öndeyken 90. dakikada bir gol yediği ve uzatma dakikalarında kalesinde 2 gol daha görerek maçtan 3-1'lik bir yenilgiyle ayrıldığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!