Trabzonspor atakta

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor atakta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer bir haftalık durgunluk döneminden sonra transfere yeniden hız verdiler. Gana'lı Geoal Hasan'la prensipte anlaşan Trabzonspor'da Arjantin'li Cros ile Bursasporlu Murat da yakın takibe alındı.

Transfer bitmedi

Transfer sezonunun bomba gibi giren ancak bir haftadır suskunluğunu koruyan Trabzonspor yeniden harekete geçti. Gana'lı Geoal Hasan'la prensipte anlaşıp, Abant kampına çağıran bordo mavililer, şimdi de Hollanda'nın Fayenoord takımında oynayan Arjantin'li santrfor Crus ile Bursasporlu genç forvet Murat'ı takibe aldı.

İki Fayenoord'lu

Trabzonsporlu yöneticiler Arjantin'li Crus'un transferi için çalışmaları sürdürürken, bu oyuncu için İtalyan İnter Kulübü'nün de devreye girmesi ve bonservisinin yüksekliği transferi zora sokuyor. Trabzonspor'un Fayenoord'un İsveçli orta saha oyuncusu Thomasson'la da ilgilindiği bildirildi.

Murat'a karşılık Ünal

Gol becerisi ve top hakimiyeti yüksek bir forvet arayışınıı sürdüren bordo mavililerde Bursaspor'un 1 trilyona satış listesine koyduğu ancak daha sonra sözleşme imzaladığı Murat'n transferi için de çalışmalar devam ediyor. Teknik Direktör A.Suat Özyazıcı'nın da olumlu rapor verdiği Murat için Bursaspor'a, Ünal ve bir miktar para teklif edildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!