Trabzonspor atakta

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor atakta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, Şili Milli Takımı'nın başarılı kalecisi Nelson Tapia'yı Trabzon'a getiriyor. Asanoviç de Trabzon'a transferine olumlu bakıyor.

Davet ettiler

Trabzon, Hırvat Asanoviç'ten sonra Gordon Milne'in kaleci istemini göz önüne alarak ön görüşme yaptığı Şili Milli Takımı kalecisi Nelson Tapia'dan ‘‘Gelirim’’ sözü aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Hikmet Onur, ‘‘Tapia'yı Trabzon'a çağırdık. Önümüzdeki günlerde gelecek ve masaya oturacağız’’ dedi.

Asanoviç oluyor

Ülkesinin Catolicae takımında forma giyen tecrübeli kaleci için yöneticiler menajeriyle görüşme yaptılar. Bu arada, Napoli ve Hırvat milli takımının oyuncusu Asanoviç için Hırvatistan'a giden Başkan Yardımcısı Atilla Yıldırım ve menajer Süleyman Hurma, Asanoviç'le görüşen menajer Ozanca Naliteliç'in transfere olumlu baktığını kaydetti.

YILMAZ'DAN GARANTİ

Trabzonspor, Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Şilili file bekçisi Tapia'yı getiriyor. Başkanı Mehmet Ali Yılmaz transfer konusunda taraftarın meraklanmamasını isteyerek, ‘‘Çok kaliteli iki yabancı alacağız. Biz söz verdik ve bunu yerine getireceğiz’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!