Trabzonspor-Akhisar Belediyespor Notları

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor Notları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 19:17

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor Notları

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçında Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Kardemir Karabükspor maçının 11’inden farklı olarak 3 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam son iki maçta yedek soyundurduğu Onazi ile Castillo’ya ilk 11’de forma şansı tanırken, sakatlığı geçen Uğur Demirok’a da yeniden savunmada görev verdi.
MUHAMMET DEMİR İLE İBANEZ KADRODA YER ALMADI
Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor karşısında ligin ilk altı haftasında kadroda yer alan Muhammet Demir ve Luis Ibanez’i 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Tecrübeli teknik adam bu oyuncuların yerine sakatlıktan çıkan Güray Vural ile Ramil Sheidaev’i kadroya dahil etti. Azerbaycan Milli takım formasını da giyen Ramil Sheidaev, Trabzonspor forması ile ilk kez ligde 18 kişilik maç kadrosunda kendine şans buldu.
TARAFTAR ÖZLEMİ SONA ERDİ
2015-16 futbol sezonunun 30’uncu haftasında oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 4 maç sahasında seyircisiz oynama ve 1 maç da tribün cezasını tamamlayan Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçıyla taraftar desteğine kavuştu. Tribünleri büyük oranda dolduran bordo mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi de takımlarını protokol tribünü önünde karşılayarak destek verdiler.
SAHA ZEMİNİ DÜZELTİLDİ
İç sahada oynadığı maçlarda saha zeminin kötü olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da, milli maç nedeniyle lige verilen arada Avni Aker Stadı’nın zemininde kapsül tedavisi, çim ekimi ve kum serme çalışmalarıyla iyileştirme yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!