Trabzonspor açılışı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor açılışı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 13:47

Trabzonspor, bugün başlayan Davraz kampındaki ilk antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana kampa akşam saatlerinde katılacak olan Teofilo, dışındaki tüm oyuncular katıldı. Antrenman öncesi basın mensupları için toplu halde görüntü veren bordo - mavililer, antrenmanda koşunun ardından, toplada kısa süreli bir çalışma gerçekleştirdi.

GÜNEŞ'TEN YATTARA'YA ÖZEL İLGİ

Bordo - mavili takımda gelecek sezon takım kaptanlığı görevini yapacak olan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, sahada da 61 numaralı forma ile mücadele edecek. Teknik direktör Şenol Güneş, bu sabah yapılan antrenman sırasında Yattara'yla yaklaşık 10 dakikalık bir koşu yaptı. Bu koşu sırasında Gineli oyuncuyla özel bir görüşme yapan Güneş'in, futbolcuya kendisinden çok şey beklediğini söylediği öğrenildi.

SEZER, MURAT VE SERKAN ÖZEL ÇALIŞTI

Haberin Devamı

Trabzonspor'da bu sabah yapılan antrenman sonrası Şenol Güneş, Serkan Balcı'dan takımdan ayrı olarak çalışmasını istedi. Güneş'in yanına giden Sezar Badur ve Murat Tosun ise, "Hocam bizde biraz daha çalışmak istiyoruz" diyerek izin istedi. Güneş'in de olumlu cevap vermesi üzerine Sezer ve Murat, takımdan ayrı olarak yaklaşık yarım saatlik ekstra çalışma gerçekleştirdi.

"YÜZME BİLİYOR MUSUN YATTARA?"

Sabah antrenmanı sonrası sahanın kenarında bulunan soğuk su havuzuna giren Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, Selçuk, Barış ve Burak Yılmaz, neşeli dakikalar yaşadı. Şenol Güneş de antrenman sahasından çıkarken Yattara'ya takılarak, "Yüzme biliyor musun Yattara, dikkat et sen bize lazımsın" dedi. Gineli oyuncu da hocasına, "Tatilde bol bol yüzdüm hocam" diyerek cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!