Trabzonspor: 5 Çaykur Rizespor: 1

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor: 5 Çaykur Rizespor: 1
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2007 21:05

Turkcell Süper Lig'in 3. hafta maçında Trabzonspor, ligde galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup etti. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 13 ve 91. dakikada Umut, 36 ve 82. dakikada Ceyhun ve 50. dakikada Gökdeniz atarken, konuk ekip Çaykur Rizespor'un tek golü 67. dakikada Riberio'dan geldi.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçının fotoğrafları için tıklayın...

Maçtan dakikalar...

Ve karşılaşmaya Trabzonspor'un vuruşuyla başlandı.

Trabzonspor'da Hüseyin, arkadaşlarını sakatlığı nedeniyle tribünden izliyor.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 4. dakikada Trabzonspor'dan geldi. Orta sahadan savunmanın arkasına atılan topta Umut pozisyon buldu. Umut önce topu yere indirdi, kaleyi karşısına aldı fakat çok kötü bir vuruşla topu farklı şekilde dışarıya attı.

6. dakika ve yine savunmanın arkasına yapılan ortada Gökdeniz Karadeniz, yarım vole denedi fakat top kaleci Gonzalez'in ellerinde kaldı.

Trabzonspor 8. dakikada mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Ceyhun'un ceza sahasına hızla giren Gökdeniz'e ortaladığı topta kaleciyle karşı karşıya kalan Gökdeniz vurdu, top kaleci Gonzalez'e çarparak tehlike bölgesinden uzaklaştı. Trabzonspor bu dakikalarda etkili gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Maçta ilk 10 dakikayı geride bıraktık ve golsüz eşiklik devam ediyor.

Ve gooooooollll.. Gol Umut Bulut... 13. dakikada sol kanattan Gökdeniz'in getirdiği topta kalenin hemen önünde topla buluşan Umut bekletmeden vurdu topu filelerle buluşturdu. Trabzonspor 1-0 Çaykur Rizespor...

Trabzonspor Gökdeniz'le Rizespor kalesini yoklamak istedi. 17. dakikada Gökdeniz ceza sahasının hemen önünden vurdu top defans oyuncularına çarptı ve uzaklaştı.

Bu kez sağ kanattan etkil geldi Bordo-mavililer. Sağ kanatta Gökdeniz, ceza sahası içerisindeki Umut'a yerden ortaladı fakat Rizesporlu defans oyuncuları daha önce davrandı.

22. dakika ve bir kez daha gole yaklaşıyor Trabzonspor. Mustafa Keçeli'nin sol kanattan yaptığı vuruşta kaleci Gonzalez parmaklarının ucuyla dokundu, top çok sert bir şekilde kale direğini yalayarak dışarıya çıktı.

Karşılaşmanın 28. dakikasında futbolculara su molası veriliyor.

Umut kendisinin ve takımının ikinci golüne çok yaklaştı. 30. dakikada Gökdeniz sol kanattan ortaladı ceza sahası içerisindeki Umut yükseldi, vurdu. Top az farkla kalenin hemen yanından sekerek dışarıya gitti.

Maçın 3'te 2'lik bölümünü geride bırakıyoruz ve Trabzonspor %54, Çaykur Rizespor %46'lık bir topla oynama yüzdesiyle oynuyor.

Serkan, 34. dakikada Fahri'ye yaptığı faulden sonra maçtaki ilk sarı kartı gören oyuncu oldu.

Ve ikinci goooooooollll.. Gol Ceyhun Eriş... Ceyhun 36. dakikada sol kanattan kendisinin getirdiği topta önce defans oyuncularından sıyrıldı, ceza sahası çizgisi üzerinden kaleye çok sert vurdu ve topu filelerle buluşturdu. Trabzonspor 2-0 Çaykur Rizespor...

Haberin Devamı

İlk yarıda son 5 dakikaya giriyoruz ve Trabzonspor 15, konuk ekip Rizespor 11 top kaybıyla oynuyor.

Hakem ilk yarının sonuna 1 dakika kaybolan zaman ilave etti.

Ve ilk yarının son düdüğü geliyor. Trabzonspor 2-0 Çaykur Rizesspor...

İkinci yarıya Çaykur Rizespor'un vuruşuyla başlandı.

Çaykur Rizespor ikinci yarıya hızlı başladı. 46. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Anderson kafayı vurdu top kaleci Tolga'da kaldı.

47. dakika bu defa Trabzonspor Gökdeniz'le pozisyon buldu. Sol kanatta nceza sahası içerisine giren Gökdeniz çapraz pozisyonda vurdu top üstten dışarıya gitti.

Ve üçüncü goooooollll.. Gol Gökdeniz Karadeniz. 51. dakikada sağ kanatta kaptığı topta çapraz koşu yapan Gökdeniz ceza sahası içerisine kadar girdi. Kaleyi karşısına alan Gökdeniz bekletmeden vurdu ve top kaleci Gonzalez'in sağından filelerle buluştu... Trabzonspor 3-0 Çaykur Rizespor...

Haberin Devamı

53. dakika ve Mustafa Keçeli gole çok yaklaştı. Ceza sahası sağ tarafından çok sert vurdu, Gonzalez topu kornere çeldi.

Çaykur Rizespor karşılaşmadaki en net pozisyonunu yakaladı. 55. dakikada sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Anderson kafayı vurdu, top kale direğinin dibinden dışarıya çıktı.

Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Serkan çıktı, Ferhat oyunda.  

58. dakika ve ilginç bir pozisyon yaşadık. Yaklaşık 35 metreden Ceyhun vurdu, kalesinde olmayan Gonzalez son anda kaleye giden topu kornere çeldi.

63. dakika ve Gökdeniz, Çaykur Rizespor kalesini bir kez daha yokladı. Sağ kanattan Ceyhun'un yerden pasında ceza sahası önünde topla buluşan Gökdeniz vurdu, top Gonzalez'de kaldı.

Ve goooollll.. Gol Riberio... 67. dakikada sağ kanattan gelen topa kalenin hemen önünde yerden düzgün bir vuruş yapan Riberio, takımının karşılaşmadaki ve ligdeki ilk golüne imza attı. Trabzonspor 3-1 Çaykur Rizespor...

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği golü atan Riberio çıktı, Zafer Biryol oyunda.

Gökdeniz 74. dakikada ceza sahası sol çaprazından vurdu, top yan ağlarda kaldı.

76. dakikayı geride bırakılyoruz ve hakem futbolculara su molası verdi.

Karşılaşmanın son 10 dakikasına girdik ve topla oynama yüzdeleri birbirine çok yakın. Trabzonspor %49, Çaykur Rizespor %51'le oynuyor.

Ve dördüncü gooooooooooooollll.. Gol Ceyhun.. 83. dakikada bir anda ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Ceyhun çok sert vurdu ve direğede çarpan top filelerle buluştu. Ceyhun bu golle kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imza attı.

83. dakika Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Ceyhun çıktı, Ömer Rıza oyunda.

Haberin Devamı

Karşılaşmada 3 dakika kaybolan zaman oynanacak.

Ve beşinci goooooollll.. Gol Umut Bulut... 91. dakikada Umut sağ kanattan yapılan ortaya zor pozisyonda kafayı vurdu top kaleci Gonzalez'in parmaklarının ucuna değerek filelere gitti... Trabzonspor 5-1 Çaykur Rizespor...

Ve son düdük geliyor... Trabzonspor ligde galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ediyor... Trabzonspor 5-1 Çaykur Rizespor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!