Trabzonspor 3 - 2 Balıkesirspor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 3 - 2 Balıkesirspor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2015 19:25

Süper Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, konuk ettiği Balıkesirspor'u 3-2 mağlup etti. Bordo mavililerin gollerini Medjani ile Cardozo (2) atarken, Balıkesir'in golleri Aykut ve Eray Ataseven'den geldi.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Trabzonspor 56 puana yükseldi. Balıkesirspor ise 26 puanda kaldı.

Ligin son haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Balıkesirspor ise lige evindeki Gaziantepspor maçıyla veda edecek.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu
Trabzonspor: İbrahim Demir, Zeki Yavru (Dk. 78 Fatih Atik), Uğur Demirok, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Medjani, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici (Dk. 90 Belkalem), Yusuf Erdoğan, Waris (Dk. 87 Soner Aydoğdu), Cardozo
Balıkesirspor: Vukovic, Bülent Cevahir, Hasan Hatipoğlu, Glumac, Berkan Emir, Abdülhamit Yıldız, Aykut Çeviker, Zec (Dk. 81 Ali Öztürk), Isaac (Dk. 67 İlhan Depe), Eray Ataseven, Muğdat Çelik (Dk. 76 Burak Çalık)
Goller: Dk. 28 Aykut Çeviker, Dk. 69 Eray Ataseven (Balıkesirspor), Dk. 35 Medjani, Dk. 50 ve 85 Cardozo (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 62 Medjani, Dk. 88 Yusuf Erdoğan, Dk. 89 Zeki Yavru (Yedek kulübesinde), Dk. 90+3 Soner Aydoğdu (Trabzonspor), Dk. 90+2 Abdülhamit Yıldız, Vukovic (Maç sonunda) (Balıkesirspor)


Trabzonspor 3 - 2 Balıkesirspor

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DA 9 AS OYUNCU YOKTU
Trabzonspor, karşılaşmaya 9 oyuncusundan yoksun çıktı. Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Onur Recep Kıvrak, Yatabare, Sefa Yılmaz, Bosingwa, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz, kart cezalısı olan Hakan Arıkan ile Salih Dursun kadroda yer almadılar. Bordo-mavililerde Onur Recep Kıvrak ve Hakan Arıkan'ın yokluğunda genç oyuncu İbrahim Demir kaleyi korudu. Yedek kaleci olarak da bir başka genç kaleci Uğurcan Çakır kadroya girdi.

GENÇ ŞAMPİYONLAR KUPA ALDI

Türkiye Şampiyonu olan Trabzonspor 16 Yaş Altı Futbol Takımı, kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay'ın elinden bir kez daha kupasını alarak sevinçlerini taraftarla paylaştı. Trabzonspor taraftarları, ligin son maçına fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde çok büyük boşluklar gözlenirken yaklaşık 2-3 bin dolayında taraftar karşılaşmayı izledi.

BUSENAZ İÇİN PANKART AÇTILAR
Trabzonspor kale arkasında bir grup taraftar, Uluslararası Boks Birliği (AIBA) Yıldız ve Genç Kızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda gençler 75 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli için "2. kez Dünya şampiyonu oldu, Trabzon seninle gurur duydu" yazılı pankart açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!