Trabzonspor 2017'de yenilgisiz!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 2017de yenilgisiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 11:39

2016-17 sezonunda ilk yarıya arzu ettiği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, 2'nci yarıda oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alırken yenilgi yüzü görmedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 13’üncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da kötü giden tablo, yeni yılda tersine döndü. Bordo mavililer, 2017 yılında lig ve kupada oynadığı toplam 5 maçta 4 galibiyet, 1 de beraberlik elde etti. Trabzonspor, 2 kupa maçında Gümüşhanespor'la golsüz berabere kalıp Atiker Konyaspor’u 1-0 mağlup ederken, ligde çıktığı 3 maçta ise Bursaspor’u 2-1, Kasımpaşa’yı 1-0 ve Gaziantepspor’u 4-0’lık skorla yendi.

GOL SORUNU AŞILDI
Ligin ilk 16 haftalık bölümünde toplam 12 gol kaydederek en az gol atan takımlar arasında yer alan Trabzonspor, ikinci yarıda gol sorununu çözdü. Bordo mavililer, ligin 2'nci devresinde 3 maçta 7 gol kaydetti. Trabzonspor ikinci yarıda oynadığı 3 lig maçını da kazanarak bu sezon ilk kez ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı, sıralamada da 27 puanlı 6’ncı sıradaki Osmanlıspor’un gerisinde averajla 9’uncu sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor 2017de yenilgisiz

YENİLER KATKI SAĞLADI
Sezon başında 7, devre arasında ise şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrosuna katan Trabzonspor’da yeni transferler de takıma katkı sağlamaya başladı. Bordo mavililerde sezon başında takıma katılan Fabian Castillo, ligin ikinci yarısında 2 gol kaydederken, devre arası transfer döneminde takıma katılan oyunculardan Emmanuel Mas 1 gol, Olcay Şahan ise 3 asistlik performans sergiledi.

YUSUF YAZICI TAKIMI SIRTLADI
Mehmet Ekici’nin kadro dışı bırakılmasından sonra ilk 11’de görev almaya başlayan 20 yaşındaki Yusuf Yazıcı, A takım formasıyla çıktığı 8 maçta 4 gol atıp 6 asist yaparak 10 gole katkı sağladı. Yusuf Yazıcı, sezonun 2'nci yarısında 4 maçta 2 gol ve 2 asistle oynayarak takımını sırtladı.

Trabzonspor 2017de yenilgisiz

BERO ARADA DÖNECEK
Trabzonspor’da devre arası kamp döneminde sağ dizinden ameliyat olan ve tedavi sürecinin ardından saha çalışmalarına başlayan orta saha oyuncusu Matus Bero’nun lige verilen arada takıma dönebileceği belirtildi. Slovak futbolcunun durumunun iyiye gittiği, 11 Şubat’ta oynanacak Osmanlıspor maçına kadar eksiklerini gidererek takıma dönmeyi hedeflediği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!