Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 20:45

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde ağırladığı Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldı. Konuk ekip 31'de Orkan ve 51. dakikada Larsson ile öne geçmesine rağmen bordo mavililer 61'de Aykut ve 74. dakikada Cardozo'nun golleriyle maçın skorunu belirlediler. Karşılaşmanın son dakikalarında Medjani ile bir topu direkten dönen bordo mavililerin yine son dakikalarda Cardozo ile yakaladıkları bir pozisyonda penaltı beklentilerine hakem Çağatay Şahan olumsuz yanıt verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor

AYRINTILI PUAN CETVELİ VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ
STAT:
Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu
TRABZONSPOR: Esteban Alvarado – Salih (Dk.54 N’Doye), Aykut, Douglas Franco, Constant – Mbia, Okay – Marko Marin (Dk.22 Medjani), Özer, Erkan Zengin – Deniz Yılmaz (Dk.46 Cardozo)
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas - Barış, Arakoyo, Elyasa, Marçal – Orkan, Erdem, Abuda (Dk.85 Abdülkadir), Putsila (Dk.90 Muhammed İldiz), Larsson – Muhammet Demir 
GOL: Dk.31 Orkan, Dk.51 Larsson (Gaziantepspor), Dk.61 Aykut Demir, Dk.74 Cardozo (Trabzonspor)
SARI KART: Dk.17 Muhammet Demir, Dk.45+1 Putsila, Dk.59 Erdem (Gaziantepspor), Dk.67 Özer, Dk.80 Cardozo, Dk.88 Medjani, Dk.90+3 Aykut, Dk.90+4 Salih Dursun (yedek kulübesinde) (Trabzonspor)

Haberin Devamı

Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor

TRABZONSPOR 3 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI
Trabzonspor’da 19’uncu dakikada sakatlanan Marko Marin değiştirilmesi için işaret yaptı ve saha kenarına gelerek yedek kulübesine yöneldi. Bu ani sakatlığa hazırlıksız yakalanan bordo-mavililerde, oyuna girecek olan Medjani’nin hazırlanması ve oyunun durması yaklaşık 3 dakika sürünce, bordo-mavililer rakibi karşısında bu süre boyunca 10 kişi mücadele etti.

Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor
ŞOTA: İKİNCİ YARIDA COŞKUYLA OYNADIK
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, takımının Gaziantepspor maçının ikinci yarısında ortaya koyduğu futbola övgü yağdırdı. Arveladze, "İkinci devre daha hareketli, istediğimiz coşkuyu, enerjiyi, havayı yakalayarak pozisyonlara girdik. Daha istekli, birbirine yardımcı olan bir takım vardı. Bu coşkumuz soyunma odasından başladı. Rakibimiz karşısında puanı kurtarmış olduk, kazanabilirdik de. Ama maalesef düşüyoruz ondan sonra başlıyoruz. Bunu çözmek lazım, maçın başında o coşkuyu göstermek lazım" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor

Gaziantepspor'un ilk golünü atan Orkan, sevincini takla atarak kutladı.

MUTLU TOPÇU: TRABZON'UN İKİ GOLÜ DE OFSAYT

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise ikinci bölgede rakibi iyi tuttuklarını iyi çıkarak 2-0'lık skoru bulduklarını belirterek, "2-0 iken iki tane ofsayttan gol yerseniz nasıl olacak?. Bana göre maalesef hakem çoğu pozisyonları aleyhimize çaldı" dedi. Topçu, her şeye rağmen mücadelelerini verdiklerini ifade ederek, "Etimiz budumuz budur. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hakemin bu kadar hata yaptığı bir yerde fazla bir şey yapamayız. Bir tane bizim lehimize çalmadı desem yeridir. İki tarafın da memnun olmadığı bir hakem vardı sahada" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!