Trabzonspor 2-2 Çaykur Rizespor / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 2-2 Çaykur Rizespor / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2016 14:16

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Trabzonspor'un gollerini maçın 5. dakikasında Mehmet Ekici ve 67. dakikada Uğur Demirok penaltıdan kaydetti. Çaykur Rizespor'un golleri ise 19 ve 83'te Kweuke'den geldi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 11'e, Çaykur Rizespor ise 9'a yükseltti.

Haberin Devamı

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Halil Umut Meler, Erdinç Sezertam, Cevdet Kömürcüoğlu,
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Durica, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Onazi (Dk. 89 Suk), Bero, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, N'Doye
Çaykur Rizespor: Diallo, Orhan Ovacıklı, Ümit Kurt, Oboabona, Dhurgham İsmael, Robin Yalçın (Dk. 74 Mehmet Akyüz), Petrucci, Ahmet İlhan Özek (Dk. 81 Emrah Başsan), Jantscher, Oğulcan Çağlayan (Dk. 74 Tuszynski), Kweuke
Goller: Dk. 5 Mehmet Ekici, Dk. 67 (penaltıdan) Uğur Demirok (Trabzonspor) Dk. 19 ve 83 Kweuke (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 4 Oboabona, Dk. 10 Robin Yalçın, Dk. 47 Dhurgham İsmael, Dk. 65 Oğulcan Çağlayan, Dk. 90+3 Jantscher (Çaykur Rizespor) Dk. 45 Bero, Dk. 77 Okay Yokuşlu, Dk. 80 Zeki Yavru, Dk. 89 Mustafa Akbaş (Trabzonspor)

Haberin Devamı

Trabzonspor 2-2 Çaykur Rizespor / MAÇIN ÖZETİ
MAÇIN GOL POZİSYONLARI:

5. dakikada Trabzonspor, penaltı atışı sonrasında golü buldu. Bero'nun pasında Mehmet Ekici'nin yakın mesafeden şutunda savunmada Oboabona, topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. Mehmet Ekici'nin kullandığı penaltı atışında kaleci Diallo'dan dönen topu bu futbolcu ikinci kez kaleye göndererek filelerle buluşturdu: 1-0
19. dakikada Çaykur Rizespor, beraberliği yakaladı. Oğulcan Çağlayan'ın sağdan ortasında, altıpas içerisinde Kweuke'nin yatarak kafa vuruşunda, top kaleci Onur Recep Kıvrak'ın kolunun altından filelere gitti: 1-1
67. dakikada Trabzonspor, maçtaki ikinci penaltı atışını kazandı. Mehmet Ekici'nin uzun pasında, Mustafa Akbaş, Oğulcan Çağlayan'ın müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler, bir kez daha penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Uğur Demirok, meşin yuvarlağı kaleci Diallo'nun sağından filelerle buluşturarak takımını öne geçirdi: 2-1.
83. dakikada Çaykur Rizespor, yeniden beraberliği yakaladı. Emrah Başsan'ın soldan yerden ortasında, altıpas içerisinde Kweuke, uygun durumda dokunarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-2.

Trabzonspor 2-2 Çaykur Rizespor / MAÇIN ÖZETİ

Haberin Devamı

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Çaykur Rizespor ile evinde oynadığı karşılaşmaya bordo mavili taraftarlar, beklenen ilgiyi göstermedi. Tribünlerin önemli bir kısmının boş olduğu gözlenirken, yaklaşık 100 misafir takım taraftarı da kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alarak takımlarına destek oldular.

ÇORUM BELEDİYESPOR MAÇINDA AĞLAYAN TARAFTAR TRİBÜNDE
Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Çorum Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada bordo mavili takımın maçını ilk kez izleyen ve gözyaşlarını tutamayan Elif Nur Deniz, Çaykur Rizespor maçında davetli olarak tribünde yerini aldı. Elif Nur'un maç öncesi kulübün tesislerini de gezdiği öğrenilirken, ailesiyle birlikte Çaykur Rizespor maçını da VIP tribününden izledi.

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kuruluna dostluk yemeği verildi. Maç öncesi gerçekleştirilen dostluk yemeğine Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!