Trabzonspor Fenerbahçe maçı 89.dakika tatil edildi - Maç özeti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 89.dakika tatil edildi - Maç özeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 07:36

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar maçın önüne geçti. Trabzonspor Fenerbahçe derbisinin 89.dakikasında bir taraftar sahaya inerek çizgi hakemine saldırınca oyuncular ve hakem heyeti soyunma odasına koştu. Trabzonspor Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan sonra hakem karşılaşmayı 89.dakikada tatil edildi. Olayların çıktığı anlarda Fenerbahçe'nin Trabzon karşısında 4-0 üstünlüğü bulunuyordu

Haberin Devamı

Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan tarihi maç saha olayları nedeniyle yarıda kaldı. Maç 4-0 tescil edilecek.Trabzonspor taraftarının sahaya girerek hakeme saldırması ve beraberinde gelişen olayların ardından hakem maçı iptal ederek soyunma odasına gitti. Yaşanan saha olaylarının ardından Trabzonspor'u tarihi cezalar bekliyor.

 

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmesi, yabancı basında da 1 numaralı gündem oldu. 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

23. dakikada Fenerbahçe atağında Hasan Ali'nin çizgiye inip içeriye gönderdiği topla buluşan Alper Potuk topu ağlara gönderdi: 0-1.

27. dakikada Fenerbahçe Volkan Şen'le farkı ikiye çıkardı. van Persie ile başlayan atakta Hollandalı oyuncu pasını sol kanattaki Nani'ye bıraktı, Nani de içeri giren Volkan'a pasını verdi, Volkan şık bir vücut çalımıyla Bosingwa'yı egale ederek topu ağlarla buluşturdu: 0-2. 

Haberin Devamı

57. dakikada Gökhan Gönül'ün pasında Nani, ceza alanı ön çizgisi üstünden çektiği sert şutta topu ağlara gönderdi: 0-3. 
Nani'nin golünü alkışlayan Trabzonspor taraftarları 'Hami istifa' sloganları attı.

62. dakikada van Persie serbest vuruşu şut olarak kullandı, yerden sert vurduğu top Onur'un üzerine gitti ancak Onur'un müdahalesi yeterli olmadı: 0-4.

85. dakikada Trabzonspor tribünleri karıştı. Polis kale arkasında güvenlik önlemlerleri için alarma geçti. Alınan önlemlerden bir süre sonra devam eden maç, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle bir kez daha durdu.
89. dakikada Sahaya fırlatılan koltuklar temizlenirken taraftarların bazıları sahaya inerek maçın çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı.  Güvenlik görevlileri taraftarları sahadan tahliye ederken futbolcular ve hakemler koşarak soyunma odasına girdi.

MAÇ 89. DAKİKADA TATİL EDİLDİ

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 89.dakika tatil edildi - Maç özeti

Haberin Devamı

NOTLAR:

SAHA KARIŞTI
Trabzonspor'un olduğu Kale arkasındaki taraftarlar önce önlerindeki fileleri çekmeye başladılar. Fileleri tutan direği eğdiler. Ardından çevik kuvvet o bölgeye geldi. Taraftarların sahaya inmesi tansiyonu artırırken bu sırada Bülent Yıldırım maçı tatil ettiğini belirtti.

GALATASARAY FORMASI YAKTILAR
Karşılaşma başlamadan hemen önce bir Galatasaray taraftarı takımının forması ile Avni Aker'e geldi. Ancak bordo mavili taraftarlar bu kişiye büyük bir tepki gösterip üzerinden formasını çıkarttılar. Daha sonra aldıkları Galatasaray formasını ateşe veren bordo mavili bu taraftarlara diğer tribünlerden de büyük destek geldi.

SAHA DIŞINDA GERGİNLİK
Fenerbahçe Avni Aker stadyumu’na gelirken yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bu önlemlere rağmen iki yerde taşlamalar oldu. Sahil yolunda bir kaç taraftar takım otobüsüne yabancı maddeler atarken stadyum girişinde de takım otobüsüne çakmaklar ve yabancı maddeler atıldı. Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Ozan Tufan bu tarz olayların takıma motivasyon verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 89.dakika tatil edildi - Maç özeti

VOLKAN’A TEPKİ
Fenerbahçe ısınmak için sahaua çıktığında Trabzonspor taraftarı Volkan Demirel’e tepki gösterdi. Sahaya maytaplar ve bir kaç su şişesi atılırken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine de küfürlü tezahüratlar yapıldı.

VOLKAN ŞEN’E TEPKİ
Trabzonspor’da forma giyerek tribünler ile girdiği diyalog sonrası sahayı ağlayarak terk eden ve bordo mavili takımdan ayrılan Volkan Şen soyunma odasına girerken tepki gördü. Volkan Şen bu tepkilere karşılık vermedi.

BAKMADAN GEÇME!