Trabzonspor 0-1 Legia Varşova

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 0-1 Legia Varşova
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 17:48

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 2. maçında Legia Varşova'ya 1-0'lık skorla mağlup oldu... Özellikle mücadelenin son çeyreğinde birçok pozisyondan yararlanamayan bordo mavili takımın 80. dakikada bir topu da direkten döndü. Onur Kıvrak, 64. dakikada sakatlanarak yerini Fatih Öztürk'e bıraktı. Ayrıca Bosna Hersekli teknik direktör Vahid Halilhodzic hakeme olan itiraz nedeniyle ilk yarıda tribüne gönderildi.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI

Haberin Devamı

Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın tek golünü Legia Varşova adına 16. dakikada Michal Kucharczyk kaydetti. Varşovalı oyuncu Zyro 90. dakika kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bordo mavili temsilcimiz bu maç sonrasında 3 puanda kalırken Polonya ekibi 6 puana ve grup liderliğine yükseldi.

Haberin Devamı

Trabzonspor 3. maçında sahasında Lokeren'i konuk edecek. Legia Varşova ise Metalist Kharkiv deplasmanına gidecek.

Trabzonspor 0-1 Legia Varşova

TÜM YABANCILAR KADRODA

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Legia Varşova maçında tüm yabancı oyuncularına 18 kişilik kadroda yer verdi. Bordo-mavili takımda, sakatlığı nedeniyle bu hafta sadece bir antrenmanda takımla çalışan Yatabare, bu maçta yedek kulübesinde otururken, diğer 7 futbolcu ise ilk 11'de saha çıktı. Trabzonspor'un ilk 11'inde Türk oyuncu olarak sadece Onur, Musa, Mehmet Ekici ve Fatih Atik görev yaptı. Yedek kulübesinde ise oturan 7 futbolcudan 6'sı ise Türk oyunculardan oluştu. Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Legia Varşova karşısında ilk 11'de, ligdeki Kasımpaşa maçında farklı olarak Yusuf Erdoğan'ın yerine Fatih Atik'i oynattı. Sakatlığı nedeniyle bu sezon yeterince forma şansı bulamayan Bosingwa, 6 maç aradan sonra Legia Varşova müsabakasıyla sahalara döndü. En son UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov'a karşı oynanan maçta forma giyen Bosingwa, yaklaşık 40 gün sonra yine bir Avrupa kupası maçında forma giyme şansı yakaladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor 0-1 Legia Varşova

ESKİ BAŞKAN UNUTULMADI
Trabzonspor Kulübü'nün kurucu üyelerinden ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy, karşılaşmada unutulmadı. Hüseyin Avni Aker Stadı maraton tribününe, "Bu kulübün temellerinde ve yükselmesinde büyük katkıları olan kurucu üyemiz ve ilk başkanımız Ali Osman Ulusoy'un mekanı cennet olsun" yazılı pankart asıldı. Ulusoy'un vefatı nedeniyle iki takım da kollarına siyah bant taktı. Karşılaşma öncesinde Ulusoy için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Trabzonspor 0-1 Legia Varşova

Haberin Devamı

TRİBÜNLER YİNE DOLMADI
Trabzonspor yönetiminin Legia Varşova maçı nedeniyle tek maçlık PassoLig uygulamasına gitmesine rağmen tribünler dolmadı. Lig maçlarına göre daha fazla bir seyirci önünde oynanan Legia Varşova maçını yaklaşık 100 kişilik Polonyalı seyirci de kendilerine ayrılan tribünden izledi.

Trabzonspor 0-1 Legia Varşova

BOSİNGWA 6 MAÇ SONRA İLK 11'DE
Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç, sakatlığının ardından Portekizli futbolcu Bosingwa'ya Legia Varşova maçında ilk 11'de yer verdi. 21 Ağustos'tan bu yana sakatlıkla boğuşan Bosingwa 6 maç sonra kadroda yer aldı. Bosingwa bu sezon sadece Rostov ile oynanan Avrupa Ligi ön eleme ilk maçında forma giymiş ardından 4 lig ve 2 Avrupa Kupası maçı kaçırmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor 0-1 Legia Varşova


GEÇEN YILDAN SADECE İKİ OYUNCU
Trabzonspor geçen yıl UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yine Legia Varşova ile karşılaşmış ve rakibini her iki maçta da 2- 0'lık sonuçlarla yenmişti. Bordo – mavililerde o maçların kadrosundan sadece iki futbolcu bu sezonki eşleşmede yer aldı. Geçen yılki maçlarda sahaya Onur, Bosingwa, Aykut, Bamba, Mustafa, Adrian, Malouda, Zokora, Olcan, Henrique ve Janko 11'iyle çıkan bordo mavililerde bu sezon Legia Varşova karşısında sadece Onur ve Bosingwa mücadele etti, 9 futbolcu değişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!