Trabzonspor 0-0 Aytemiz Alanyaspor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 19:04

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Trabzonspor birçok net gol pozisyonuna girmesine rağmen kaleci Haydar Yılmaz'ı geçemedi ve 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Medipol Park Arena, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetti. Aytemiz Alanyaspor'un kalecisi Haydar Yılmaz'ın devleştiği maçta gol sesi çıkmadı. Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor, bu sonucun ardından 31 puanla 7. sırada yer aldı. Süper Lig'in ikinci yarısında çıktığı ilk 4 maçı kazanan Trabzonspor'un yükselişi, Aytemiz Alanyaspor maçıyla son bulmuş oldu. Saffet Susic'in öğrencileri ise 22 puanla düşme hattının hemen üzerinde 15. sırada kendine yer bulabildi.

Haberin Devamı

Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Erdinç Sezertam 
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Durica (Dk. 14 Mustafa Akbaş), Uğur Demirok, Mas, Okay Yokuşlu, Onazi, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı (Dk. 65 N'Doye), Castillo (Dk. 77 Bero), Rodallega 
Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Gassama, Lazic (Dk. 41 Emre Nefiz), Omeruo, Tzavellas, Landel (Dk. 41 Plet), Candeias, Efecan Karaca, Junior Fernandes (Dk. 84 Taha Yalçıner), Nsakala, Vagner Love 
Sarı kartlar: Dk. 57 Plet, Dk. 80 Vagner Love, Dk. 87 Candeias, Dk. 90+1 Haydar Yılmaz (Aytemiz Alanyaspor) Dk. 85 Bero, Dk. 87 Okay Yokuşlu, Dk. 90+2 Pereira (Trabzonspor) 

Trabzonspor 0-0 Aytemiz Alanyaspor

Haberin Devamı

MAÇTAN NOTLAR:

KAZANAN KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig’in 21’inci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor karşısında son oynanan Osmanlıspor maçı 11’inden farklı olarak tek değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam son 4 maçı kazanan kadroyu büyük oranda korurken, sadece forvet hattında Dame N’Doye’un yerine Hugo Rodallega’ya görev verdi. Yanal ayrıca Luis İbanez, Aytaç Kara, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür’ü 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

RODALLEGA İLK KEZ
Trabzonspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Hugo Rodallega, bordo mavili forma ile ilk kez 11’de sahaya çıktı. Trabzonspor’a transferinin ardından Gaziantepspor ve Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmalarda oyuna sonradan dahil olan Rodallega, Aytemiz Alanyaspor maçının ilk 11’inde yer adı.

BERO DÖNDÜ
Trabzonspor’da son olarak 22 Aralık 2016 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Kızılcabölükspor ile oynanan maçta forma giyen ve devre arası kamp döneminde ameliyat olan Matus Bero, 60 gün sonra takıma döndü. Teknik direktör Ersun Yanal, sakatlık sürecini geride bırakan 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu Aytemiz Alanyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil etti.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK
Trabzonspor’da Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasında oynanan Gaziantepspor maçının ardından tribün cezası verilmesi ve bu nedenle yaklaşık 12 bin taraftarın maça girememesine rağmen Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi tribünlerin önemli bir bölümü doldu. Bordo mavili kulüpten yapılan destek çağrıları üzerine taraftarlar Aytemiz Alanyaspor maçı için tribünlerde yerini aldı. Karşılaşmayı az sayıda Aytemiz Alanyaspor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden takip etti.

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ KOLBASTI GÖSTERİSİ
Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor mücadelesi öncesi Medical Park Arena’da kolbastı ekibi mini bir gösteri gerçekleştirdi. Trabzonlu ses sanatçısı Sinan Yılmaz da gösteri sırasında sahada yer alarak taraftarları tezahürata davet etti. Renkli anların yaşandığı tribünlerde bordo mavili taraftarlarda bu sırada alkış tuttu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!