Trabzon'dan acı haber

Güncelleme Tarihi:

Trabzondan acı haber
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2013 06:28

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan (61), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

1461 Trabzon'un akşam gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Söğütlü beldesindeki evine gelen Kadir Özcan, fenalaştı. Yakınlarının haber vermesiyle eve gelen sağlık ekipleri, Özcan'a müdahale etti.

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Özcan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özcan'ın cenazesi, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastenesi morguna kaldırıldı. 61 yaşında hayatını kaybeden Özcan, Trabzonspor'un şampiyonluk yaşayan efsane takımının kadrosunda yer almıştı.

1461 Trabzon Yardımcı Antrenörü Ayhan Alemdaroğlu, yaptığı açıklamada, antrenman sonrası Özcan'ın evine gittiğini belirterek, "Herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Evine gittikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini öğrendik. Çok üzüntülüyüz" ifadelerini kullandı.

1461 TRABZON TEKNİK DİREKTÖRÜ KADİR ÖZCAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

FUTBOLCU KARİYERİ

Haberin Devamı

21 Haziran 1952'de Akçaabat doğumlu olan Kadir Özcan Trabzonspor altyapısında futbola başladı ve ardından Trabzonspor profesyonel takımına yükseldi. Trabzonspor'un süper Lig'e yükselmesinin ardından Trabzonspor'un 1970'li yılların ikinci yarısında Süper Lig'e hakim olduğu dönemde takımın düzenli forma giyen oyuncuları arasındaydı. Daha sonra maddi olumsuzluklar sebebiyle takım dağılmaya başladığı dönemde Zonguldakspor'a verildi.Burada iki sezon oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da sadece bir sezon oynadıktan sonra futbola veda etti.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

İlk teknik direktörlük yıllarında birçok 2. Lig ve 1. Lig ekibinde teknik direktörlük ya da yardımcı antrenörlük yaptı. Daha çok Karadeniz yöresindeki ekiplerde görev aldı. Birçok Anadolu takımını çalıştırdı ve son olarak Aralık 2010'da Kartalspor'da Ergün Penbe'nın istifasından boşalan teknik direktörlük mevkisine getirildiği açiklandı. Fakat birkaç gün sonra sözleşmesi yönetim tarafından iptal edilerek Engin Korukır ile anlaşılmıştır.Daha önce Tugay Kerimoğlu'nun abisi olan Tolgay Kerimoğlu tarafından Nisan 2009'da boşalan Kartalspor teknik direktörlük görevine getirilmişti fakat, maddi olanaksızlıklar yüzünden Mayıs 2010'de istifa etti.


Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR KADİR ÖZCAN HAYATINI KAYBETTİ

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübün internet sitesinden yayınlanan mesaj şöyle;

"PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, spor camiasına ve Özcan ailesine başsağlığı dileriz."

Sivasspor Kulübü, başsağlığı mesajı yayımladı

Sivasspor Kulübü, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Kırmızı-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız" denildi. Mesajda, "Kadir Özcan'a yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, futbol camiasına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadesine yer verildi.

Kayserispor Kulübü, başsağlığı mesajı yayımladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün mesajında şu ifadelere yer verildi: "Eski Milli Futbolcu ve 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."

Kayseri Erciyesspor Kulübü, başsağlığı mesajı yayımladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor Kulübü, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mavi-siyahlı kulübün mesajında şu ifadelere yer verildi: "PTT 1.Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Kulübü Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kadir Özcan'a Allah'tan rahmet, ailesi, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!