Trabzon’da internet sitesi referandumla ilgili 1 Nisan şakası yaptı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da internet sitesi referandumla ilgili 1 Nisan şakası yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 18:18

Trabzon’da internet sitesi referandumla ilgili 1 Nisan şakası yaptı

Haberin Devamı

Fatih TURAN/TRABZON,(DHA) - TRABZON’da, internet haber siteleri ‘viratrabzon-viraturkiye’,  1 Nisan şakası olarak 'Referandum iptal' haberi yaptı.
İnternet haber stesi ‘viratrabzon-viraturkiye’ 1 Nisan şakası olarak  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını koyup 'Flaş, flaş, flaş. Saat 01.00'de zirve' manşetiyle haber yayınladı. Haberde Erdoğan- Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrasında 15 Nisan’daki referandumun iptal edilebileceği vurgulandı. Sosyal medyada da paylaşılan haberin son paragrafında haberin 1 Nisan şakası olduğu duyuruldu.
ŞAKAYI GERÇEK SANANLAR OLMUŞ
Şaka haberi gerçek sananlar olduğunu söyleyen haber sitesinin genel yayın yönetmeni  Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, "1 Nisan şaka günü için böyle ilginç bir habere imza attık. Sitemizde her yıl bu tür şakalar yapıyoruz. Bu yıl da halkoylaması gündemde olduğu için bu tür bir şaka yaptık. Şakayı sempatik bulanlar da oldu, gerçek sanıp çok tepki gösterenler de oldu. Oysa haberin en altında belirtiliyor kurmaca ve şaka olduğu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!