Trabzon'da akılalmaz olay! 'Deprem oluyor sandık'

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda akılalmaz olay Deprem oluyor sandık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 17:58

Trabzon'da el freni çekilmeden park edilen servis minibüsü yokuş aşağı hareketlenip bir site önünde duran otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle binanın giriş katında bir evin odasının duvarını kıran otomobil apartman boşluğunda asılı kaldı. Kimsenin yaralanmadığı kaza anı da siteye ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Kaza, Çukurçayır Mahallesi, Vadikent Sitesi’nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre çevrede bir işyerine giren Yakup U.’nun el frenini çekmeyi unuttuğu 61 S 0382 plakalı servis minibüsü, bir süre sonra yokuş aşağı hareket etti. İçerisinde sürücü bulunmayan minibüs siteye ait demir korkulukları da aşarak park halindeki Özlem A.’ya ait 61 BC 862 plakalı otomobile çarptı.

Çarpanın etkisiyle, içerisinde sürücü bulunmayan otomobil, apartmanın giriş katındaki bir evin odasının duvarını da kırarak apartman boşluğunda asılı kaldı. Şan seseri kimsenin yaralanmadığı kazada iki araç ve Kadir Arslan’a ait evde büyük hasar oluştu.

Apartman boşluğunda asılı kalan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza sonrası şaşkın yaşayan çevre sakinleri büyük bir gürültü duyduklarını ve deprem olduğu düşüncesine kapıldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bu arada kaza anı da siteye ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trabzonda akılalmaz olay Deprem oluyor sandık

Trabzonda akılalmaz olay Deprem oluyor sandık

Trabzonda akılalmaz olay Deprem oluyor sandık

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!