Trabzon transferde fırtına

Güncelleme Tarihi:

Trabzon transferde fırtına
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2002 01:37

Bordo mavili kulüp, İstanbulsporlu Alban Bushi'nin ardından Brezilyalı Diago ile de kesin anlaşma sağladı. Bushi yarın İstanbul’da sözleşme imzalayacak. Bursasporlu Murat Hacıoğlu'nun transferi ise çıkmaza girdi.

Trabzonspor transfere hız verdi. Bordo mavililer, İstanbulsporlu Bushi'nin ardından Brezilyalı Diago'nun da transferini bitirdi. Halen ülkesi Arnavutluk'ta tatil yapan Bushi, yarın İstanbul'a gelerek, Trabzonspor'la sözleşme imzalayacak.

Bordo mavili kulüp, geçtiğimiz yıllarda Werder Bremen formasını giyen ve halen Brezilya'da futbol oynayan Diago'yu da sözleşme imzalamak için İstanbul'a çağırdı. Trabzonspor'un denemek amacıyla Antalya kampına getirmek istediği Diago'nun denenmeyi kabul etmediği, bunun üzerine bu oyuncuyla sözleşme imzalanmasına karar verildiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek olan Brezilyalı futbolcu, sağlık kontrolünden sağlam çıktığı taktirde imza atacak.

Trabzonspor'un talip olduğu diğer futbolcu Murat Hacıoğlu'nun transferi ise çıkmaza girdi. Bursaspor yönetiminin, Teknik Direktör Nejat Biyediç'in isteği üzerine Murat Hacıoğlu'nu satmama kararı aldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!