Trabzon, skora duacı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon, skora duacı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi bordo mavilileri adeta memnun etti! Trabzonspor'da başkanından teknik direktörüne herkes farklı yenilgiden kurtulduklarını söylüyor

Skora seviniyoruz

Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilk maçta farklı yenilgiden kurtulduklarını söyledi. Yılmaz, ‘‘Fenerbahçe bizden çok daha iyi oynadı. Sahanın ağır oluşu bizi olumsuz etkiledi’’ derken, Genel Menajer Özkan Sümer, ‘‘Karşılaşma 2-1 değil çok daha farklı bitebilirdi. Futbol açısından bakınca, bu skora da sevinmemiz gerekir’’ diye konuştu.

Kupa ve lig farklıdır

Sümer, hedeflerinin gollü beraberlik veya galibiyet olduğunu ancak oyuncularının maç boyunca kötü oynadığını kaydetti. Özkan Sümer, ‘‘Hem ligdeki, hem de rövanş maçlarımız çok farklı olacak. Çünkü bu maçlarda iki takımın da amaçları değişiklik arzedecek’’ dedi.

Shaaka bugün geliyor

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Nijeryalı futbolcu Viktor Shaaka'nın bugün İstanbul'a geleceği açıklandı. Bu futbolcunun Nijerya'nın Dünya Kupası ve Olimpiyat Milli takımı kadrosunda olmaması, Güney Kore'ye transfer olması da, ‘‘Sıradan futbolcu’’ yorumlarına neden oldu.

Vugrinec: Şota ile yarışıyorum

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Davori Vukrineç, Fenerbahçe maçında da gol atarak kendisine güvenenleri mahçup etmedi. Vugrineç, kendisi için en zor şeyin Şota'dan sonra Trabzonspor'a gelmek olduğunu belirterek, ‘‘Şota, dünya çapında bir yıldız oldu. Onun kadar kaliteli ve sevilen bir futbolcudan sonra Trabzonspor'da forma giymek ateşten gömlek gibiydi. Fakat tüm handikapları yavaş yavaş aşıyorum’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!