Trabzon Semih'te ısrarlı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Semihte ısrarlı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 14:20

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada Semih için Aziz Yıldırım’la bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Hacısalihoğlu, ayrıca Ceyhun ve Selçuk için diğer büyük takımların görüşme talep ettiklerini belirterek, “Kabul etmedik. Görüşmedik. İsteyen kulüpler bizden büyük mü ki görüşelim. Real Madrid isterse görüşürüz” dedi.

AZİZ YILDIRIM’LA GÖRÜŞTÜK

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’la, Semih için bir görüşme yaptıklarını belirterek, “Sayın başkan bize Semih’in sözleşmesinin devam ettiğini söyledi. Dolayısıyla bu transfer görüşmesi gündemden kalktı. Şu anda da aynı durum geçerli” dedi.

FENERBAHÇE’YLE YOLLARINI AYIRIRSA SEMİH’İ ALIRIZ

Bu ifadelere karşın Semih için kapıların tamamen kapanmadığı ipucunu veren Hacısalihoğlu, “Fenerbahçe’yle Semih iplerini koparırsa, ya da Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ‘Biz önümüzdeki sezon Semih’e kadromuzda görmek istemiyoruz. Düşünmüyoruz’ derse o zaman Semih’e Trabzonspor’a kazandırmak için elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MAKAKULA İŞİ ZOR

Biz forvet ya da forvet arkası oynayabilecek bir futbolcu arayışı içinde olduklarını dile getiren Hayrettin Hacısalihoğlu, “Görüştüğümüz isimlerden olumlu sonuçlar alamadık. Makakula için istenen fiyat bizim önerdiğimizin iki katı. Dolayısıyla bu transferin gerçekleşme ihtimali çok düşük” dedi.

CEYHUN VE SELÇUK’U REAL MADRİD Mİ İSTİYOR Kİ GÖRÜŞELİM

Diğer büyük takımların Selçuk ve Ceyhun için görüşme talep ettiklerini dile getiren Hacısalihoğlu, “Bizim dışımızdaki büyük takımlar, Selçuk ve Ceyhun’u transfer etmek için görüşmek istediler; ama biz oyuncuları satmayı  kesinlikle düşünmüyoruz. Biz bu görüşme taleplerini düşünmeden redettik, çünkü isteyen kulüpler bizden daha büyük kulüpler değil. Real Madrid bizden Ceyhun ya da Selçuk’u isterse o zaman görüşürüz” şeklinde ilginç bir açıklama yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!