Trabzon sancılı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon sancılı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, Ahmet Suat Özyazıcı'nın yerine görev yapacak teknik direktör adayı bulmakta zorlanıyor. Giray Bulak, Konyaspor'dan ayrılamıyor, Şenol Güneş ve Sadi Tekelioğlu da ağır şartlar öne sürüyor.

TRABZONSPOR'da Ahmet Suat Özyazıcı'nın işine son verilmesinden sonra, yeni teknik direktör konusunda sıkıntı yaşanıyor. Kombassan Konyaspor'un Giray Bulak'a izin vermemesi, Şenol Güneş ve Sadi Tekelioğlu'nun ise ağır şartlar öne sürmesi, yönetimi zor durumda bıraktı. Yerli teknik direktör konusundaki sıkıntıların sürmesi halinde, Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın yabancı alternatifleri gündemine alacağı kaydedildi.

Yönetimden teknik direktör olarak ilk teklifi alan Giray Bulak, ‘‘Trabzonspor'da çalışmak onurdur. Ama Kombassan Konyaspor'u da yüzüstü bırakamam. Kombassan Konyaspor yönetimi ikna edilmezse, gelişim çok zor olur’’ derken, Konyaspor yöneticileri de, ‘‘1. Lig mücadelesi veriyoruz. Bulak'ın da bizi bırakacağını sanmıyoruz’’ açıklamasını yaptılar.

ŞARTLARI VAR

Koyduğu tavır nedeniyle kendisine henüz teklif yapılmayan Şenol Güneş ise, ‘‘Eğer görev alırsam, geniş yetkilerle donatılmalıyım ve 3 yıllık sözleşme yapmalıyım’’ ifadelerine yer verdi.

Teknik direktör olarak ismi gündeme gelen bir başka isim olan Sadi Tekelioğlu da, ‘‘Eğer bana teklif gelseydi, şu anda 32 olan futbolcu kadrosunu daha ilk idmana çıkmadan 22'ye indiriridim. En az 1.5 yıllık bir sözleşme isterdim. Takımın yeniden yapılanması için geniş yetkiler talep ederdim’’ yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!