Trabzon Ogün'le vuracak

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Ogünle vuracak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor maçında kaleyi Nihat'a teslim edecek olan Teknik Direktör Ali Kemal Denizci, Hüseyin'e liberoda yer verecek. Kaptan Ogün ise orta sahada hücuma dönük oynayacak.

Trabzonspor, İstanbulspor'la bugün sahasında oynayacağı maça sakat olan Hami dışında tam kadro çıkacak. Kayserispor karşılaşmasında hatalı goller yiyen Metin Aktaş yedekte kalırken, Nihat'ın da uzun bir aradan sonra kaleyi koruyacak. Teknik Direktör Ali Kemal Denizci, liberoda genç Hüseyin'e yer verirken Ogün'ü orta sahada hücuma dönük olarak kullanacak. Kayserispor maçının bir başka başarısız ismi İskender de kulübeye çekilirken savunmada Osman'a yer verilecek.

Teknik Direktör Ali Kemal Denizci, 'İstanbulspor maçı bizim için çok kritik olacak. Çünkü rakibimiz UEFA Kupası'na katılmayı garantilemek istiyor. Bize direnecek. Trabzonspor olarak şampiyonluk yarışını sürdürmek istiyorsak, kazanmak zorundayız. Kazanarak, zirve umudumuzu devam ettirmek istiyoruz' dedi.

Bu arada Trabzonspor'un Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Selim'e transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Başaran'ın prensip anlaşmasına vardığı bildirilen Selim'in, 'Şu anda lig devam ediyor. Bursaspor yönetimiyle anlaştığınız takdirde gelebilirim' dediği kaydedildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!