Trabzon harekatı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon harekatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

BULAK'LA GÖRÜŞME Göztepe A.Ş. Başkanı Hamdi Türkmen, Trabzonsporlu Seyit Cem ile Mehmet İpek'in transferini netleştirmek için Antalya'da Giray Bulak'la biraraya gelecek. Bugün Diyarbakır-Ç.Rize finalini izledikten sonra görüşeceklerini belirten Türkmen, ‘‘Transferin gerçekleşmesini istiyorum. Bulak'la, Trabzon'un verebileceği başka isimler için de konuşacağız’’ dedi.

ÇAĞLAR DÖNDÜ Transfer listelerindeki 15 futbolcunun bonservis bedellerini düşürmek için kulüpleriyle pazarlığın devam ettiğini belirten Hamdi Türkmen şöyle konuştu: ‘‘Açıklanan bedellerin yüksek olması çok önemli değil. Kulüpleriyle bir orta yol buluruz.’ Antalya'daki Ekstra Play-Off maçlarını izleyen Teknik Direktör Ali Çağlar, İzmir'e dün kabarık bir listeyle döndü.

MUSTAFA'LAR Bu arada Göztepe ile İzmirspor arasındaki B.Mustafa-K.Mustafa pazarlığı çıkmaza girdi. Göztepe, ‘‘150 milyar artı Kural ve Ümit'i bonservisiyle, Levent'i kiralık verelim’’ önerisinde direnirken, İzmirspor, kaleci Ümit artı 250 milyarda kararlı. Genel Kaptan Mustafa Akyıldız, ‘‘Başka öneri sunmayacağız. Kabul ediyorlarsa, anlaşma sağlanır’’ diye konuştu.

ACELEMİZ YOK ‘‘Transferde aceleci davranıp, hata yapmak istemiyoruz’’ diyen Basın Sözcüsü Levent Ürkmez şunları söyledi: ‘‘Telaşa kapılmayacağız. Acelemiz yok. Herkes şunu bilsin ki, Göztepe'de oynamak nimettir. Haziran sonuna kadar tüm transferi bitireceğiz. 5 Haziran'dan itibaren de gurbetçi ve yerli oyuncuları Gürsel Aksel Stadı'nda denemeye alacağız.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!