Trabzon hamamda terledi

Güncelleme Tarihi:

Trabzon hamamda terledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın isteği üzerine ASGD Turnuvası'ndan sonra Bursa'da kalmaya karar veren Trabzonspor, idman yorgunluğunu hamamda atıyor. Şifalı sularda yıkanan ve havuzdan yararlanan bordo mavililer, fazla kilolarından da kurtuluyor...

Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın isteği üzerine ASGD Turnuvası'ndan sonra Bursa'da kalmaya karar veren Trabzonspor, idman yorgunluğunu hamamda atıyor. Şifalı sularda yıkanan ve havuzdan yararlanan bordo mavililer, böylece fazla kilolarından da kurtuluyor. Çekirge Semti'ndeki 5 yıldızlı Kervansaray Termal Oteli'nde kalan Trabzonspor, idmanlarını Veledrom sahasında yapıyor.

Futbolcuların Bursa'daki kamptan son derece memnun oldukları dikkat çekerken, Teknik Direktör Vural'ın da yüzü gülüyor. Oyuncularının form grafiğinin her geçen gün yükseldiğini belirten Vural ‘‘Taraftarlarımıza şampiyonluk armağan edebilmemiz için çok ter dökmemiz gerekiyor. Futbolcularıma güveniyorum. Taraftarımızın desteğine daha fazla ihtiyacımız var'' diye konuştu.

İdman sonrasında kendilerine otele zor atan Trabzonsporlu futbolcular, ağrı, damar tıkanıkları, diyabet, metabolizma bozukluklarına çok iyi gelen hamamdan yararlanma imkanı buluyor. Hamam çıkışında bol bol masaj yapılarak adaleler rahatlatılıyor. Hamamdan en çok yararlanan futbolcuların ise Ogün, Rada ve İskender olduğu dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!