Trabzon gençleri bitiriyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzon gençleri bitiriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 00:00

Trabzonspor bu hafta içerisinde Diyarbakırspor'dan Barış ve Denizlispor'dan Ahmet Cebe'nin transferini sonlandırmayı planlıyor. Bordo-mavililer yabancı transferi konusunda ise aceleci davranmama kararı aldı.

Trabzonspor'da aralıksız devam eden transfer çalışmaları yavaşlatıldı. Yabancı oyuncu transferini Dünya Kupası sonrasına bırakmayı planlayan bordo - mavililer, yerli oyuncu konusunda ise araştırmalarını sürdürüyor. Diyarbakırspor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Ataş ile prensip anlaşmasına veren, kulübüyle ise görüşmelerini sürdüren bordo - mavililer, bu futbolcuya gelecek hafta içerisinde imza attırmayı planlıyor. Denizlispor'dan Ahmet Cebe'yi almak için de temaslarını sürdüren Trabzonspor kurmayları, Ege kulübüne teklif yaparak beklemeye çekilecek. Ahmet Cebe'nin de Trabzonspor'a gelmeyi çok istediği ve bu konudaki talebini yeşil - siyahlı ekibin yöneticilerine aktardığı öğrenildi.

Bu arada Fransa'nın Toulouse ve Portekiz'in Porto takımlarının talip olduğu Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın satış fiyatı belli oldu. Bu futbolcuyu göndermeyi düşünmeyen ve bu nedenle 6 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli talep eden bordo - mavililer, bu fiyatın kendilerine ödenmesi durumunda transferin gerçekleşebileceği duyurdu. Bu rakamdan aşağı inmeyi düşünmeyen Trabzonspor kurmayları, Colman'ın takımda kalması durumunda futbolcuya sözleşmesini uzatmak için yeniden teklif yapacak. Bu arada bordo - mavililer, yerli futbolculardan hiç birini takımdan göndermeyi düşünmüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!