Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden okullara çocuk parkı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden okullara çocuk parkı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 14:20

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden okullara çocuk parkı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okul bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Son 2 yılda 24 oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyun parkı yapımı için çalışmalara hızla devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“İlimizin dağınık yerleşim yapısı ve dağlık coğrafyası çocuklarımızın boş zamanlarında eğlenebilecekleri yeteri kadar çocuk oyun alanı oluşturulmasını güçleştiriyor. Bu sorunu okullarımızın bahçelerinden yararlanarak çözebileceğimiz düşüncesindeyiz. Nitekim kaymakamlıklarımızın ve okullarımızın talepleri ile son iki yılda ilçelerimizdeki okul bahçelerine 500 bin lira harcayarak; Ortahisar’da 13, Çaykara’da 3, Sürmene ve Düzköy’de 2’şer, Akçaabat, Yomra, Vakfıkebir ve Arsin’de de 1’er adet olmak üzere 24 adet oyun parkı oluşturduk. Her yıl en az 10 oyun parkını şehrimize kazandıracağız. Bu arada, Atapark’taki eskiyen çocuk oyun parkını hayvan figürlü oyun aletleri ile yeniledik. Bütün çabamız geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın mutlu bir şekilde büyümelerine katkıda bulunmak. Bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.”
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!