Trabzon – Bursa maçı saat kaçta hangi kanalda? (15 Ağustos 2015)

Güncelleme Tarihi:

Trabzon – Bursa maçı saat kaçta hangi kanalda (15 Ağustos 2015)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 12:53

Trabzonspor ile Bursaspor Süper Lig’in ilk haftasında karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadyum’unda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Lig TV’de yayınlanacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor ile Bursaspor arasında büyük maç… 15 Ağustos 2015 Cumartesi günkü karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Lig TV tarafından yayınlanacak.

Bu önemli maç öncesinde Bursaspor taraftarı takımlarına destek verdi. Yeşil-beyazlı taraftarlar antrenman öncesi tesislere gelip tezahüratlarda bulundu.

Özellikle yeni transfer Sercan Yıldırım'a büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar oyuncular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile fotoğraf çektirdi. Bursaspor taraftarları ayrıca Ertuğrul Sağlam'a çiçek verirken, kaptan Serdar Aziz'e ise 1 tepsi baklava ikram etti.

TRABZONSPOR İLE BURSASPOR ARASINDA 79’UNCU RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 79. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 78 mücadelede Trabzonspor, 39 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 10 mücadelede ise galip gelen taraf Bursaspor oldu. 29 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda bordo-mavili ekibin attığı 117 gole Bursaspor 59 golle karşılık verdi.

BAKMADAN GEÇME!