Trabzon bol ‘Seker’li: 6-3

Güncelleme Tarihi:

Trabzon bol ‘Seker’li: 6-3
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 1997 00:00

Haberin Devamı

Şekerspor karşısında ilk yarıda coşup 5-0'lık farka ulaşan bordo mavililer, ikinci yarıda bir ara bocalamalarına rağmen farklı kazanmayı başardılar.

Trabzonspor, ilk yarıda mükemmel bir futbol sergiledi. Hami'nin iki, Çetin'in de üç gol attığı bu yarı 5-0 sona erdi. İkinci yarıda rehavete kapılan bordo mavili ekip bunun sonucunda Yücel, Hayri ve Yuviado'nun gollerine engel olamadı. Ancak 78. dakikada sahneye çıkan Misse Misse maçın skorunu belirledi.

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Serdar Çakır (**), Ercan Durna (**), Celal Karahalil (**)

TRABZONSPOR: Metin (**)- İskender (**), Okan (**), Osman (**)- Mehmet (**), Ünal (**), Misse Misse (*), Abdullah (***) (Dk. 80 Selahattin *), Dilaver (**) (Dk. 76 Erdal **)-Hami (****) (Dk. 83 Hasan *), Çetin (****)

ŞEKERSPOR: Murat (*)- Yuviadio (**), Murat (**) (Dk. 46 Mehmet ***), Fatih (*)- Hayri (**), Engin (*), İsmail (**), Ertuğrul (*), Hakan (*) (Dk. 56 Hakan Keleş **), Yücel (**)-Muhammet (*) (Dk. 73 Çetin *)

GOLLER: Dk. 11 ve 41 Hami, Dk. 22, 27 ve 42 Çetin, Dk. 46 Yücel, Dk. 47 Hayri, Dk. 55 Yuviaido, Dk. 78 Misse Misse

SARI KART: Osman, Ünal (Trabzon), Mehmet (Şekerspor)

Trabzonspor eksik bir kadroyla çıktığı Şekerspor maçını 6-3 kazanarak zirve iddiasını sürdürdü.

11. dakikada Abdullah'a yapılan faul atışını Hami kullandı. Bu futbolcu 20 metreden mükemmel plaseledi ve barajın yanından topu filelere gönderdi: 1-0.

22. dakikada Hami'nin ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Çetin sert bir vuruşla topu sağ alt köşeden filelere gönderdi: 2-0.

27. dakikada Dilaver'in ara pasıyla Abdullah aut çizgisine indi. Bu futbolcunun mükemmel ortasına Çetin yatarak kafayı vurdu: 3-0.

41. dakikada savunmanın hatasından yararlanan Hami topla ceza alanına girdiği anda çok sert vurdu. Meşin yuvarlak üst köşeden dördüncü kez ağlarla buluştu.

42. dakikada Abdullah'ın derin pasıyla buluşan Çetin şık bir vücut hareketiyle rakibinden sıyrıldı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu: 5-0. İlk yarı bu skorla bitti.

46. dakikada Ertuğrul'un ara pasıyla buluşan Yücel, Metin'le karşı karşıya kaldı. Plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 5-1.

47. dakikada İsmail ortaladı. Osman savunmadan çıkardı. Dönen topa Hayri altı pasta sert vurdu: 5-2.

55. dakikada Şekerspor'un kazandığı faul atışını Mehmet kullandı. Ortaladığı topa Yuviaido savunmanın arasından yükseldi ve golü attı: 5-3.

78. dakikada Hami'nin nefis pasıyla Mehmet buluştu. Bu futbolcu bomboş durumdaki Misse Misse'yi gördü. Bu futbolcuya da dokunmak kaldı: 6-3. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da bol bol gol pozisyonu vardı. Ancak maç 6-3 sona erdi.

Yepyeni Trabzon

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, cezalı Ogün, Tolunay, Kazım, Orhan ile sakatlıkları süren Vugrinec ve Rada'nın yerine Dilaver, Mehmet, Osman, Çetin, Okan gibi gençlere şans tanıdı. Abdullah'ın oyundan çıkmasından sonra Hami ve Ünal kaptanlığı reddedince pazubandı 19 yaşındaki Okan üstlendi. Öte yandan Bochum-Trabzonspor maçında Türk taraftarlara ayrılan tüm biletlerin satıldığı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!