Trabzon - Antalya maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Trabzon - Antalya maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 21:03

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor karşısında sürpriz bir 11'i sahaya sürdü.

Transfer edildiği dönemden bu yana oynanan 14 resmi maçın birinde cezası nedeniyle oynamayan Zokora, ilk kez yedek kaldı. Fildişi Sahilli oyuncunun milli takımda da forma giydiği için dinlendirildiği ve bu nedenle kulübeye çekildiği belirtildi.

CELUSTKA RİSKE EDİLMEDİ

Bordo - mavili takımda Bursaspor maçında sakatlanan Celustka'nın sakatlığı önemli ölçüde geçmesine rağmen Antalyaspor maçında riske edilmedi. 18 kişilik kadroya alınmayan Celustka'nın yerine Bursaspor maçında sonradan girdiği oyunda başarılı bir performans sergileyen Ferhat Öztorun, 11'de sahaya çıktı. Bu arada Marek Cech ve Halil Altıntop da yedek kulübesinde oturdu.

KADINLARDAN BURAK YILMAZ'A ÖZEL İLGİ

Trabzonsporlu kadın taraftarlar tribünlerde kendilerine ayrılan 3 bin kişilik yeri tamamen doldurdu. Dünden itibaren biletlere yoğun ilgi gösteren kadın taraftarlar, Burak Yılmaz ısınmaya çıktığı sırada ise stadı tezahüratlarıyla inletti. Burak Yılmaz'da kadın taraftarların yanına giderek onları alkışladı. Bu arada son günlerde bazı yorumcular tarafından, "Kendini çok yere atıyor" iddiasıyla eleştirilen Burak Yılmaz'a taraftarlar sahip çıktı.

ŞEHİTLER VE DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Bordo - mavili taraftarlar kale arkası tribününe, "Hepimiz Burak'ız" yazılı pankart astı. Taraftarlar, "Sen rahat uyu şehidim, Trabzon nöbette" yazılı pankartta astı. Futbolcular ise sahaya, "Depremzedelerimizi yalnız bırakmayalım" yazılı pankart ile çıktı. Maraton tribününde de, "Toprakları toprak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır" pankartı açıldı. Maç öncesi ise Van'da hayatını kaybeden depremzedeler için, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Trabzonsporlu taraftarların büyük bir bölümü de maç öncesi protesto amaçlı sessiz durmayı tercih etti. Ardından ise, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atıldı.

ANTALYASPORLU TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde okuyan bir grup Antalyasporlu taraftarda, misafir takım tribününe giderek takımlarına destek verdi. Yaklaşık 20 kişilik grup takımlarına moral vermeye çalıştı.

BAŞKAN ŞENER MAÇA GELDİ

Bu arada başkan Sadri Şener de, Antalyaspor maçını protokol tribününden izledi. Bu sezon Trabzon'da oynanan hiçbir maçı kaçırmamaya çalışan Sadri Şener, yarın yapılacak olan divan genel kurulu'na da katılacak.

TRİBÜNLERDE YİNE BOŞLUKLAR

Trabzonspor yönetiminin Antalyaspor maçı için bilet fiyatlarında indirime gitmesine rağmen tribünde yine boşluklar dikkat çekti. Özellikle kombine alan taraftarların maça gelmeyişi nedeniyle tribünlerin boş kaldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!