Trabzon 3 futbolcu daha istiyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzon 3 futbolcu daha istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2008 14:26

Bugüne kadar yedisi genç, ikisi gurbetçi, biri yerli ve ikisi yabancı olmak üzere 12 transfer gerçekleştiren Trabzonspor yönetimi, Manisaspor'dan Selçuk'un transferinde de sona yaklaştı. Aynı kulüpten Burak için görüşmeler sürerken, İsviçreli golcü Eren Derdiyok'un transferi Avrupa Kupası'ndan sonra netlik kazanacak.

Haberin Devamı

BİR AYDA 12 TRANSFER YAPILDI

Haziran ayının ortalarında transfer çalışmalarına son vermeye hazırlanan Trabzonspor yönetimi, bugüne kadar Pazarspor'dan Eren ve Abdülaziz, Arsinspor'dan Selçuk ve Mustafa, Çanakkale Dardanelspor'dan İsmail ve Buğra ile Değirmenderespor'dan Cemre olmak üzere yedi genç futbolcuyu kadrosuna kattı. Bu futbolcuların tümüyle 5 yıllık sözleşme imzalayan bordo - mavililer, iki gurbetçi futbolcu Unternaching'den Ceyhun ve Nijmegen'den Sami'yi, Dinamo Zagreb'den Hrvoje Cale ve Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman'ı ve Gençlerbirliği Oftaşspor'dan Giray'ı alarak toplam 12 transfer gerçekleştirdi. Yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan bordo - mavililer, transfer taarruzunu sürdürüyor.

BURAK İÇİN TAKAS TEKLİFİ

Haberin Devamı

Trabzonspor, uzun zamandır kadrosuna katmak için uğraştığı Manisapor'un genç orta saha oyuncusu Selçuk'un transferinde önemli aşama kaydetti. Bu futbolcuya imza attırmak için sabırsızlanan bordo - mavili yöneticiler, aynı takımdan Burak'ın transferini ise takasla sonlandırmayı düşünüyor. Burak için Manisapor kulübüne Erdinç ve Hasan'ı vermeyi kabul eden bordo - mavililer, Ege temsilcisinin vereceği cevabı bekliyor. Her iki futbolunun transferine de 9 Haziran'a kadar son noktayı koymayı düşünen Trabzonsporlu yöneticiler, bu transferlerin gerçekleşmeme ihtimaline karşın alternatif isimler üzerinde ise araştırmalarını sürdürüyor.

EREN'E AVRUPU KUPASI ENGELİ

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ısrarla kadroda görmek istediği futbolcular arasında yer alan Basel'in Türk asıllı İsviçreli forveti Eren Derdiyok'un transferine ise Avrupa Şampiyonası engeli çıktı. İsviçre Milli takımıyla Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan futbolcunun burada sergileyeceği performansla fiyatının artmasından çekinen Trabzonsporlu yöneticiler, futbolcuyla temaslarını koparmıyor. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Trabzonspor'un Basel kulübüne 3 Milyon Euro dolayında bir bonservis bedeli vermesi bekleniyor. Bu arada bordo - mavili takımın prensipte anlaşma sağladığı Yunanlı stoper Paraskevas Antzas'ın kulübü Olimpiakos'un ise şu ana kadar bonservis bedeli konusunda bir indirim yapmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

GİRAY: "FORMAMIN HAKKINI VERECEĞİM"

Trabzonspor'un Gençlerbirliği Oftaşspor'dan transfer ettiği ve üç yıllık sözleşme imzaladığı genç futbolcu Giray Kaçar, formasının hakkını vereceğini söyledi. Giray, Trabzonspor'un ülkenin 4 büyük kulübünden biri olduğunu belirterek, "Böyle bir camiada olmak bana gurur ve onur veriyor. Başka takımlardan transfer teklifi almama rağmen kendimi buraya yakın hissettim ve geldim. Trabzonspor'un gelecek sezon özlediği şampiyonluğu kazanması için elimden geleni yapacağım. Buradaki herkes futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Burada kendimi daha çok geliştirip, Milli takımın vazgeçilmezleri arasında yer almak istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!