TPAO Genel Müdürü Şişman’dan, Vali Demirtaş’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TPAO Genel Müdürü Şişman’dan, Vali Demirtaş’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 15:41

TPAO’NUN DÖNÜŞÜM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE ADIYAMAN’A GELEREK ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNAN TPAO GENEL MÜDÜRÜ BESİM ŞİŞMAN, VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

TPAO’nun Dönüşüm Programı çerçevesinde Adıyaman’a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, Vali Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman’a, Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Adanır, Murat Altıparmak ve Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün eşlik etti. Oldukça samimi ve sohbet havasında geçen ziyarette, TPAO’nun Adıyaman’da yaptığı çalışmalar değerlendirildi. TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, ziyaret anısına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a, üzerinde TPAO yazılı bir adet plaket takdim etti.
TPAO’nun dönüşüm programı çerçevesinde Adıyaman’a gelerek personeli bilgilendirme toplantısına katıldıklarını belirten TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, “Dönüşüm programı ile hem şirketimizin hem de düşündüklerimizi anlatmak amacıyla sayın Valimizi ziyaret ettik. TPAO’nun bu dönüşümü içerisinde yerelde bulunan herkes bulunacak. Sayın Valimizin TPAO’nun nereye gittiğinden haberdar olması lazım. Bizim ciddi içerikli paydaşlarımız Valiliklerimiz, Belediyelerimiz ve diğer partnerlerimizdir. Bu ziyaretimizin amacı da hem sayın valimizle hasbi hal etmek, hem varsa tavsiye ve önerilerini almak, hem de TPAO’nun nereye gitmeye çalıştığını sayın Valimizle paylaşalım istedik. TPAO’nun bu dönüşümünü Türkiye’ye ve Adıyaman’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu dönüşümü başarıyla hayata geçiririz” dedi.
Vali Mahmut Demirtaş ise, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman ve Genel Müdür Yardımcılarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TPAO heyetiyle bir süre sohbet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!