TP-Link'in yeni Neffos modelleri Mobil Dünya Kongresi'nde!

Güncelleme Tarihi:

TP-Linkin yeni Neffos modelleri Mobil Dünya Kongresinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 14:01

TP-Link’in akıllı telefon markası Neffos’un en yeni modelleri, Barselona’da yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde yerini aldı.

Haberin Devamı

TP-Link’in geçtiğimiz yıl satışa sunduğu akıllı telefon markası Neffos, 27 Şubat-2 Mart 2017 tarihleri arasında Barselona’da yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) yeni modelleriyle yer alıyor. MWC’de Neffos’un en yeni modelleri olan 5 inç’lik Neffos X1 ve 5.5 inç’lik Neffos X1 Max sergileniyor. Fira Gran Via’daki 6A30 nolu standda görülebilecek olan Neffos’un yeni modelleri, ikinci çeyrekten itibaren Avrupa pazarında ve Türkiye’de de satılmaya başlanacak.

Kullanıcı beklentilerine göre en iyi deneyimi sunmak üzere tasarlanan Neffos X1 ve X1 Max, metalik arka kapaklı ve bulut grisi ya da gündoğumu-altın renklerine sahip. Tek elle kolayca tutulabilecek çift eğimli bir yüzeyi olan telefonlar, 2.75 mm (X1 Max) gibi ince kenarlara sahip. Gövdenin derinliği ise 7.85 mm. Neffos X serisinin IPS ekranı doğru ve canlı renkler üretiyor. Geniş görüş açısı sayesinde telefonda oyun oynamak ve TV ve film izlemek keyifli hale geliyor.

2.5D kıvrımlı camlar çarpma, parmak izi ve lekelere karşı koruma sağlıyor. Üç binden fazla iyileştirme ile özel bir Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip olan Neffos X1 ve X1 Max sürekli bağlı kalmak isteyenler için en iyi teknolojiyi sunuyor. MediaTek 8 (Helio P10) çekirdekli işlemciye sahip olan telefonlarda 4GB RAM ve 64GB bellek yer alıyor. Ayrıca 128GB’a kadar microSD kart desteği de bulunuyor. Çift bantlı WiFi ve LTE ya da VoLTE ses desteği de yer alan Neffos X serisi akıllı telefonlarda daha fazla güvenlik sağlamak amacıyla parmak izi okuyucu da yer alıyor. 

Çift tonlu flaş, 5 elementli objektif, arka aydınlatmalı 13MP kameraya sahip olan telefonlar, 0.2 saniyede otomatik odaklama yapabiliyor. Ayrıca geniş açılı objektif ve gerçek zamanlı Beautify modu olan bir yazılıma sahip olan 5 MP'lik ön kamera ile hayli iyi selfie’ler çekmek mümkün. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!