Toyota Plaza Sarar Türkiye 2'ncisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Toyota Plaza Sarar Türkiye 2ncisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:32

Toyota Plaza Sarar Türkiye 2'ncisi oldu

Haberin Devamı

Kemal ATLAN/ ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR'deki Toyota Plaza Sarar, Toyota bayileri arasında 2015 Satış Performansı 2'ncisi oldu.
Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Toyota Plaza Sarar'ın 2015 Satış Performansı Türkiye 2'ncisi olması nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Eskişehir Toyota Plaza Sarar'daki toplantıda konuşan Cemalettin Sarar, 2015 yılının Toyota'nın rekorlar yılı olduğunu söyledi. Toyota Plaza Sarar'ın da satış ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Cemalettin Sarar şöyle devam etti:
"Hep dile getirdiğimiz gibi Türk halkına layık olduğu otomobilleri sunmak markamızın en temel amacıdır. Bunu Eskişehir'de Toyota Plaza Sarar ile gerçekleştirdik ve satış performansı ile ikinci sırada yer aldık. Toyota il Pazar payımız 2014 yılı yüzde 7.7 iken, 2015 yılında yüzde 9.7 oldu. Bu başarı tüm çalışanlarımızın başarısı. Markam ve çalışanlarım ile gurur duyuyorum. 1991 yılında bayiliğe başladığımız Toyota Plaza Sarar'da satış, servis ve yedek parça servisiyle 3 bin 400 metrekare toplam alan içinde hizmet veriyoruz. Yükselen başarı grafiğimiz ile müşterilerimize verdiğimiz önemi ortaya koyuyoruz. "
Cemalettin Sarar, Toyota'nın modellerini daha yakından tanımak isteyen müşterileri için hafta sonu test sürüş günleri düzenlediklerini ve test sürüş günlerine katılanlar arasında yapılacak kura ile 3 kişiye İphone vereceklerini söyledi.

 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!