Tourette Sendromu'na yakalandı tikleri yüzünden iş bulamıyor

Güncelleme Tarihi:

Tourette Sendromuna yakalandı tikleri yüzünden iş bulamıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 17:04

6 yıl önce Tourette Sendromu’na yakalan 52 yaşındaki adam hastalığı yüzünden tuhaf tiklere sahip oldu. Durup dururken bağıran, küfreden, hareket çeken ve bunu engelleyemeyen Paul Stevenson, kendisine 6 yıldır iş arıyor.

Haberin Devamı

Daily Mail'de yer alan habere göre 6 yıl öncesine kadar Paul Stevenson'un gayet normal bir hayatı vardı. Ancak yakın bir arkadaşını kaybeden Stevenson, bu duruma çok üzülünce nadir görülen Tourette Sendromu'na yakalandı. Garip tikleri olan Stevenson devamlı olarak "bomba var", "kafirlere ölüm" "pislik" gibi tuhaf cümlelerle olur olmadık yerlerde bağırıyor ve el hareketi çekiyor.

İŞ BULMA KONUSUNDA ÜMİDİNİ KAYBETTİ

İşini kaybedene kadar bir gece kulübünde kapı görevlisi olarak çalışan Paul, o günden beri iş arıyor. 4 çocuk babası olan adam iş aramaktan vazgeçmek istemiyor ancak iş bulma konusunda da ümidini kaybetmiş.

İngiltere'de bir televizyon programına konuk olan adam durumunu şöyle anlattı: "Şu anda kendimi hiçbir şey yapabilecekmiş gibi hissetmiyorum. Özgüveninizi bir kez yitirdiğiniz zaman böyle oluyor. Çalışmak istemiyorum - çalışmak istemiyorum" (Konuşmakta güçlük çekiyor)

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!