‘Tour Of Mersin’in hazırlıkları başladı

Güncelleme Tarihi:

‘Tour Of Mersin’in hazırlıkları başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 16:54

‘Tour Of Mersin’in hazırlıkları başladı

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek olan ‘Tour Of Mersin’ Uluslararası Mersin Bisiklet Yarışları hazırlıkları kapsamında yürütme kurulu toplantısı yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde yapılan yürütme kurulu toplantısında, parkurlar, güvenlik önlemleri, ödüller ve yarış sonunda yapılacak etkinlikler hakkında değerlendirmeler yapılarak, etkinlik komisyonu oluşturuldu. Karşılıklı görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantıya, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire başkanları, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, geçiş noktalarında bulunan ilçe belediyelerinin birimleri, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
4 etap olarak düzenlenecek olan yarışlarının ilk etabı Anamur-Gülnar/Yanışlı olmak üzere 133 km., 2’nci etabı Aydıncık-Gülnar-Silifke-Erdemli-Mezitli-Pompeiopolis olmak üzere 165 km., 3’ncü etabı Tarsus-Çamlıyayla-Mersin (Özgecan Aslan Barış Meydanı) olmak üzere 149 km. ve son etabı Özgecan Aslan Barış Meydanı-Çavak-İnsu-Arena-Adnan Menderes olmak üzere 147 km’den oluşuyor.
4gün sürecek Tour Of Mersin kapsamında belirlenen ve yaklaşık 600 km olan parkurlar ile bisiklet tutkunlarının zorlanacağı bir yarış olacak.
Yaklaşık 11 takım ve Türkiye dahil 9 ülkeden sporcuların pedal çevireceği yarışın 6-9 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

MERSİN, (DHA)
ME(AP)(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!