Toshack'tan birlik çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Toshacktan birlik çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Galli çalıştırıcısı, futbolcuları ile yaptığı toplantıda ‘‘Önce birlik ve beraberliği sağlamalıyız. O zaman başaramayacağımız iş yok’’ dedi....

Takım ruhu

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, futbolcuları ile bir toplantı yaptı ve ‘‘Önce birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız. Herkes birbirine yaklaşsın. O zaman başaramayacağımız iş yoktur’’ dedi. İspanya'ya takım ruhunun pekişmesi için geldiklerini belirten Galli hoca şunları söyledi:

Tecrübe kazanacağız

‘‘Kamptaki futbolculardan 14 tanesi 23 yaşın altında. Onlara uluslararası tecrübe kazandıracağız. Sakatlıkları süren Ayhan ve Ali Eren de kamp havasını teneffüs etmeli. İspanya'da oynayacağımız 3 hazırlık maçı bizim için iyi bir deneyim olacak. Herkes kazançla dönecek.’’

Altyapının önemi

Altyapıya çok önem vermeleri gerektiğini vurgulayan Toshack, ‘‘Herkesin bir an evvel başarı istediğinin farkındayım. Hem takımda gençleştirmeyi gerçekleştirmek hem de iyi sonuçlar almak için elimden geleni yapıyorum. Şampiyon olmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Gençlerimiz kaliteli

Aydın, Yasin, Savaş, Nihat, Mesut, Tunç, Ekrem, Hüseyin gibi gençlerin bugünkü fiyatlarının trilyonlarla ölçülmeyecek düzeyde olduğunu iddia eden Toshack ‘‘Yurt dışına oyuncu satma durumumuz yok ama o kalitedeki gençlere sahibiz’’ yorumunu yaptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!